Coronavirus Update

Opiniile pacientilor

Andronic
6 ani si 8 luni

Un dr extraordinar

Lidia
6 ani si 8 luni

Azi am fost pt prima data.luni,cand sunt internari.cand am vazut cat era de solicitat...dar:primit-consultat-programat.eficient,plin de solicitudine...si da, au dreptate cei care spun ca iti trezeste imediat incredere!

Ionescu
6 ani si 9 luni

Buna ziua a facut cineva o exctractie de chist sebaceu? la nivel cap in spate la par?la domnul dr viorel trifu?

daniela prodan
7 ani si 12 zile

Medic extraordinar!!!!!!!!!!!!!!!!!ii multumesc din sufet pentru rezolvarea problemei mele!!!!!succes!!!!!!!!multa sanatate si putere de munca!

dr.ing.Liviu Ionescu
7 ani si 13 zile

Am fost de patru ori sub ingrijirea domnilui doctor (cu majuscule) viorel trifu si de fiecare data am fost impresionat de vastitatea cunostintelor,spiritul permanent iscoditor, capacitatea de a cauta noi solutii medicale si curajul de a le aplica,precum si de comportamentul fata de pacienti.

Andeea Rosca
8 ani si 2 zile

Un medic exceptional, profesionist exceptional. si are o echipa foarte buna. iar mediul din sectie este profesionist. ca pacient castigi incredere. actul medical nu e conditionat ca in majoritatea spitalelor. pe scurt: profesionisti.

stefan marian
8 ani si 7 zile

Un spadasin adevarat cu caracter si o privire agera dar un suflet iubitor de frumos ce as i depaseste limitele dz sa ai dea sanatate

valentina
8 ani si 2 luni

Am o parere foarte buna despre dansul,este un medic bun.inainte de a-mi face analize mi-a spus ce am.

mariana
8 ani si 3 luni

Mii de multumiri d-lui dr.trifu viorel pentru amabilitate, profesionalism si nu in ultimul rand, omul adevarat care intelege disperarea din ochii pacientilor care vin la dansul. azi cumnatul meu este un om linistit datorita dansului . d-zeu sa va ajute !

Iulia Florescu
8 ani si 7 luni

Ii multumesc lui dumnezeu ca mi-a scos acest om in cale...sotul meu avea o furunculoza de aproape 2 ani...pana intr-o minunata zi,in care am obtinut o consultatie la dr.col.trifu...in 5-7 min.sotul a iesit cu o reteta,eu am privit-o cu deznadejde (fiind urma sechelelor mele la alti medici)si cu sfatul ca daca mai apare ceva sa revenim...a trecut aprape 2 luni si tratamentul este minunat...i s-au estompat chiar si cicatricele in urma inciziilor!!!il voi vizita si eu pt.o mica problema si sper sa am acelasi noroc ca in aceea zi.jos palaria!!! domnul dr.col.trifu

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter