Coronavirus Update

Lt. col. dr. Cornel Carje
Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.319.30.30

3 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Cornelia Voicu
Cornelia Voicu
6 ani si 1 zile
Mii de multumiri domnului Lt. Col. dr.Cornel Carje si intregii echipe care a asistat la operatia mamei mele Tanasa Petra din Galati, pentru profesionalismul de care au dat dovada si pentru devotamentul fata de pacienti. As dori sa precizez ca mama mea a ajuns in ultima faza (aproape paralizata de piciorul stang) si acum este o persoana sanatoasa care isi simte in intregime toate partile corpului. Totodata vreau sa transmit mii de multumiri intregului personal al sectiei de neurochirurgie din cadrul Spitalului militar central "Carol Davila" Bucuresti. Cu stima si respect Fam. Tanasa din Galati.
daniela cristu
daniela cristu
10 ani si 9 luni
am 42 de ani sunt din galati si de curand in urma unui rmn am fost diagnosticata cu tumoare intradurala extramedulara.am fost informata ca operatia este foarte dificila si ca trebuie sa ma operez cat mai curand posibil altfel risc sa raman paralizata,dar si prin operatie riscul este la fel de mare de a ramane paralizata. problema sunt banii intrucat sunt pensionata pe caz de boala in urma unei operatii de neoplasm pe col uterin.sunt foarte speriata si nu stiu unde sa merg sa ma operez intrucat nu mi-a fost recomandat niciun medic specialist.daca ma-ti putea indruma v-as ramane vesnic recunascatoare
ROXANA
ROXANA
12 ani si 1 luni
AM 37 DE ANI,2 BAIETI,CASATORITA DE 15 ANI,STUDENTA LA ASISTENTA MEDICALA GENERALA ,SI O VIATA IN FATA,PE CARE VREAU SA O TRAIESC FRUMOS SI DE CARE SA FIU DEMNA.IN IULIE 2008 M-AM OPERAT LA COLOANA(REG CERVICALA).A FOST O GREFARE DE OS LA NIVELUL C5-C6.DUPA ACEASTA OPERATIE M-AM SIMTIT RELATIV BINE O LUNA DE ZILE,APOI AU REANCEPUT DURERILE,AMETELILE,AMORTELILE MAINILOR ACEA SENZATIE DE GREUTATE DIN CEAFA.AM FACUT MAI MULTE CONTROALE LA CEI MAI BUNI NEUROCHIRURGI,PRIMIND DIAGNOSTICE CUM AR FI:STENOZA CERVICALA,PROTUZII DISCALE,DESHIDRATAREA DISCURILOR C5-C6,C6-C7,NIMIC CONCLUDENT,IN TERMENI POp**aRI COLOANA PRAF.MI-AR TREBUI TRANSPLANT DE COLOANA,GLUMESC ;DE-ABEA ACUM S-A FACUT ACEST TRANSPLANT IN JAPONIA,IN ROMANIA VA AJUNGE ACEASTA TEHNOLOGIE PROBABIL PESTE 100 DE ANI.SI TOTUSI AM SPERANTA CA SE POATE MAI MULT,NUMAI CA EU NU AM REUSIT SA AJUNG UNDE TREBUIE.SPER SA GASESC SOLUTII SI SA ALEG CEA MAI BUNA VARIANTA.DOAMNE AJUTA SI SANATATE TUTUROR.

Spune-ti parerea despre Lt. col. dr. Cornel Carje


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

3 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Lt. col. dr. Cornel Carje

Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter