Coronavirus Update

General maior Prof. dr. Ioan Nedelcu
Medic specialist in Dermato-venerologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.319.30.30

7 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
izhira
izhira
5 ani si 6 luni
Sunt total de acord cu Ioana - dl. dr. Nedelcu este un medic bun, DAR angajatele d-lui doctor Nedelcu sunt fara pic de bun simt. In repetate randuri nu mi-au gasit fisa si chiar si cand reuseau sa o gaseasca, nu stiau exact pentru ce proceduri sunt programata...Aceasta in conditiile in care programarea fusese facuta tot de dansele. Problema cea mai mare este insa cu raspunsul la telefon. Dupa circa 100 de incercari de a intra in legatura cu d-nele angajate in vederea unei noi programari, in conditiile in care atat telefonul fix, cat si telefonul mobil sunau, m-am hotarat sa schimb medicul cu totul, ac***a in vedere ca e la pachet cu aceste angajate.
georgescu constanta
georgescu constanta
7 ani si 8 luni
Din punctul meu de vedere dl. doctor Nedelcu este extraordinar ca medic.Am fost la clinica particulara a dumnealui la consultatie pentru o anume problema si mi-a prescris tratamentul necesar cu care m-am vindecat.Pentru mine dl, Doctor este un geniu. Ii multumesc foarte mult si il recomand cu caldura mai deparet.
Costache Marusea
Costache Marusea
7 ani si 11 luni
Un medic si un om de exceptie.Felicitari si mii de multumiri.
zidane
zidane
8 ani si 5 luni
Vreau sa spun un singur lucru: cei care au probleme dermatologice pot apela cu ffff mare incredere la acest domn doctor. Pt mine a fost ultima speranta deja nu-mi mai faceam iluzii ca voi scapa vreodata de alergia de pe fata, ajunsesem sa numai tolerez nici macar crema pe fata pana sa ajung la domnul doctor. Si inca ceva: produsele dumnealui de la Deuteria sunt extraordinare, am un ten asa de sensibil ca nici de la magazinele naturiste nu ma puteam da cu ceva! Sa-i dea Dumnezeu sanatate acestui domn doctor!
Dobre Romanita-Christina
Dobre
Romanita-Christina

8 ani si 5 luni
Am fost la o consultatie la clinica particulara a prof.dr.Ioan Nedelcu.M-am dus cu mari sperante dar am fost complet dezamagita de comportamentul sau atat ca om cat si ca medic.Eu sunt profesor universitar pensionara sotie de medic de peste 43 de ani si primul lucru care mi l-a spus a fost acela ca nu trebuia sa ma primeasca la consultatie fiindca ii infectez clinica.In acest moment nu stiu exact ce am dar gambele mele care sunt edematiate sunt perfect uscate neac***a nici o secretie.In al doilea rand asa ochiometric fara nici cea mai elementara investigatie mi-a spus ca am melanom malign.Eu nu cred ca este admisibil sa pui un astfel de diagnostic fara sa ai nici o proba obiectiva.Regret ca am apelat la serviciile Domniei sale si nu o sa mai sfatuiesc pe nimeni sa apeleze la Domnul profesor Ioan Nedelcu
Ioana
Ioana
8 ani si 5 luni
Am fost si eu la dansul, mi s-a parut un om minunat si un medic bun. Din pacate insa are niste angajati lamentabili. Nu raspund la telefoane fiind prea ocupate sa fumeze, sa barfeasca sau sa piarda timpul cu orice altceva! Nu se respecta orele de programare niciodata, venind mereu pile si cunostinte, iar daca indraznesti sa te plangi ti se inchide imediat telefonul. Am ramas pur si simplu socata ca la un medic cu un astfel de renume esti tratat astfel. Probabil pentru ca sunt prea multi clienti si atunci putin le pasa de 2-3 10 oameni care pleaca. Rusine!!!!
Macris Georgeta ( Pieptea )
Macris Georgeta (
Pieptea )

8 ani si 5 luni
Pentru mine este cel mai bun medic din Romania ! M-a ajutat cu succes acum multi ani . Ii sunt profund recunoscatoare !

Spune-ti parerea despre General maior Prof. dr. Ioan Nedelcu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

7 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

General maior Prof. dr. Ioan Nedelcu

Medic specialist in Dermato-venerologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta militar central dr. CAROL DAVILA
Adresa: Str. Mircea Vulcanescu, nr. 88

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter