Clickmed
programare rapida la medic

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 12 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Stefan Cristea?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator11712117707
19 zile, 7 ore, 57 min

Am fost pacientul domnului profesor Cristea pentru o intervenție chirurgicala. Mi-a inspirat incredere de la prima consultație. Este un profesionist desavarșit, un om bun, echilibrat, atent, responsabil. Ii mulțumesc și il recomand cu caldura și altor semeni.

Utilizator21697460727
6 luni si 8 zile

E medicul datorita caruia pot sa merg normal acum. Nefiind pediatru a acceptat sa opereze un copil de 3 ani (eu ac***a 24 de ani acum) si mi a salvat piciorul si pot merge drept datorita lui. Cel mai porfesionist doctor pe care l-am intalnit vreodata.

Tincă
1 ani si 9 luni

Evitați pe cat posibil. Nu comunica. Nu trateaza. Nu isi asuma greselile. O calamitate absoluta cu o atitudine de dezaxat.

mihnea84
2 ani si 1 luni

Mi-am amintit de dl. dr. Cristea in aceasta iarna, cand au reinceput durerile la genunchi. Acum ca am un diagnostic clar, cred ca e momentul sa spun povestea acestui "doctor bun." Pe 4 august 1999, eram pe masa dumnealui de operatie de la Foisor, pentru o artroscopie. Eram deja sub anestezie, cand aparatul s-a stricat, iar dl. doctor a decis sa deschida genunchiul. In timpul operatiei, mi-a ciupit ligamentul incrucisat posterior si mi-a eliminat meniscul extern. Parintii mi-au spus ca a fost un singur moment in care si-a recunoscut esecul, imediat dupa ce a iesit din sala de operatii. In rest, cat am fost in recuperare ne-a tratat cu superioritate si ne spunea ca totul este sub control. Aveam 15 ani, acum am 37 si genunchiul unui om de 60. In toti acesti ani, nu am dus o viata excesiv de sportiva, nu am facut miscari bruste, insa acum, in 2022, mi-a cam venit scadenta de la acea eroare. Pe langa faptul ca genunchiul este iremediabil distrus, am un inceput de artroza. Toti cei 4 doctori pe care i-am consultat in ultimele saptamani mi-au spus ca inevitabilul se va produce si va fi nevoie de montarea unei proteze. Tot ce pot face e sa sper ca acel moment va veni cat mai tarziu, deoarece implica revizii o data la alti 10-15 ani. La momentul respectiv, dl. Cristea era medic primar. Intre timp vad ca este profesor si sef de sectie. I-am urmarit din umbra traseul si am aflat ca sunt doar unul dintre cei multi care au suferit din cauza dumnealui. Printre ei, intamplator, o foarte buna prietena, tratata de scolioza si cu coloana curbata pe viata. Sunt astazi alti cativa medici ortopezi tineri si buni si mai putin "docenti". Nu voi da nume, cert e ca recomand tuturor sa stea departe de acest profil. Multumesc!

claudyu
9 ani si 6 luni

un doctor cum mai rar avem in Romania

popirlan doina
10 ani si 6 luni

am fost operata de d-l doctor si datorita felului cum am fost tratata si a recomandarilor primite am tot respectul pt dinsul il consider un medic si un om deosebit

lucian
10 ani si 11 luni

Plin de el, si foarte areogant [...] Trateaza omul co pe un nimic chiar si atunci cand el a gresit si a primit bani destui pt ce trebuia sa faca. Comentariu editat de admin.

sander christian
11 ani si 29 zile

[...] eu pot sa spun ca este un exemplu pentru multi medici din romania.

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Conf. Stefan Cristea
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0212554025, secretariat

Spitalul de Ortopedie si Chirurgie Plastică MedLife
Adresa: Bd. Ferdinand Nr. 98-100, sector 2, București
Localitate: , Bucuresti
Telefon: 0219646
06 Decembrie 2023

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter