Coronavirus Update

Conf. Stefan Cristea
Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340
Localitate: Sectorul 2
Judet: Bucuresti
Fax: 021.255.40.25

8 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
claudyu
claudyu
6 ani si 6 luni
un doctor cum mai rar avem in Romania
popirlan doina
popirlan doina
7 ani si 7 luni
am fost operata de d-l doctor si datorita felului cum am fost tratata si a recomandarilor primite am tot respectul pt dinsul il consider un medic si un om deosebit
lucian
lucian
7 ani si 11 luni
Plin de el, si foarte areogant [...] Trateaza omul co pe un nimic chiar si atunci cand el a gresit si a primit bani destui pt ce trebuia sa faca. Comentariu editat de admin.
sander christian
sander christian
8 ani si 1 luni
[...] eu pot sa spun ca este un exemplu pentru multi medici din romania.
balca
balca
8 ani si 3 luni
Buna ziua, Poate ca aveti dreptate, nu stiu ce sa zic.... Despre doctorul Cristea, un foarte bun profesionist. Acum 7 ani fiul meu a fost lovit de o masina si la operat (trei operatii!) salc***au-i piciorul. Mai multi medici de la spitalul Alexandrescu unde am mers dupa accident au recomandat amputarea. Din fericire mi-a fost recomandat Cristea si am mers la Spitalul Foisor unde era medic atunci. Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
elena
elena
8 ani si 3 luni
toata stima si respectul
Ofelia Hobincu
Ofelia Hobincu
8 ani si 3 luni
Am 59 de ani. In 4 iunie 2012 am fost lovita de un Matiz pe trecerea de pietoni de langa fundatia Sfanta Irina din Voluntari. Am fost dusa in regim de urgenta la spitalul Sf. Pantelimon, unde s-a constatat ca am multiple fracturi de bazin, traumatisme severe la picioare si solduri, leziune a arterei iliace. Situatia era critica, din cauza leziunii arterei iliace, prin care pierdeam sange incet dar constant. Am fost preluata de dl. prof. dr. Stefan Cristea care MI-A SALVAT VIATA. Nu stiam cine este, nu am venit cu recomandari sau alte tipuri de interventii. Dupa 7 saptamani de spitalizare, in care am avut tromboflebita, embolie pulmonara, rani adanci, hematoame care trebuiau evacuate de lichidul din interior, pot spune deplin documentata, ca am cunoscut unul dintre medicii REMARCABILI din Bucuresti. Ca sef de sectie a impus tinuta si disciplina, iar eu, ca pacienta, am fost tratata cu atentie, am simtit SIGURANTA si INCREDERE. Este singurul medic pe care-l cunosc care vine la vizita sambata si duminica, chiar si la terapie intensiva unde m-a transferat in momentul declansarii emboliei pulmonare. Si acum sunt in tratament, merg la control periodic si sper sa-mi reiau viata normala. Am fost norocoasa ca nu am murit la impact, si la fel de norocoasa ca i-am fost pacienta.
sorin_stefan26
sorin_stefan26
8 ani si 8 luni
Dr.Cristea Stefan de la Sp.Sf.Pantelimon din Bucuresti este cercetat penal pentru savarsirea urmatoarelor infractiuni:vatamare corporala din culpa cu consecinte grave,fals in subscrieri,fals intelectual si fals in declaratii.Facand o mica comparatie l-as putea numi dr.CIOMU2 de la sp.sf.Pantelimon
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Conf. Stefan Cristea


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

8 pacienti si-au
spus parerea

Excelenta
Statistici medic:
Disponibilitate
   Excelenta
Comunicare
   Excelenta
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Excelenta
Dotare
   Excelenta

Conf. Stefan Cristea

Medic specialist in Ortopedie-traumatologie
Medic la Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter