Coronavirus Update

Conf. dr. Simona Fica
Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.316.16.02

11 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Laurissima
Laurissima
5 ani si 6 luni
Sept 2015 Sunt mai mult decat impresionata de Prof. Dr. Simona Fica. Pana la a ajunge la dansa vizitasem alti 3 Endocrinologi buni in incercarea de a gasi o solutie pentru a nu incepe tratamentul in cazul unei Tiroidite Hashimoto in debut cu valori aproape nesemnificativ modificate. Ma asteptam ca Doamna Profesor sa fie plictisita de meserie si orientata pe tratamentele clasice. A fost modesta, deschisa si foarte informata despre ultimele cercetari in domeniu. Mi-a dat sfaturi actuale legate de aceste metode noi, spre deosebire de ceilalti care au invatat in Facultate ca orice pacient care iti intra pe usa trebuie sa ia hormoni (ca si cum ar fi o Aspirina) si nu tin cont de situatia generala a pacientului si valorile acestuia. Nu vreau sa ii multumesc Doamnei Profesor, vreau sa ii spun ca o iubesc pur si simplu! Inutil sa va spun ca pana la sfarsit am fost sceptica crezand ca o sa-mi dea o lista de analize foarte scumpe. Nu a fost asa! Am plecat din cabinetul dansei 100% multumita si este singurul Endocrinolog in care ma incred. Se intelege clar, ca sunt o persoana informata care nu numai ca a cerut mai multe pareri (4 Endocrinologi) dar a si contrazis bazat pe cercetari parerea si recomandarea gresita a acestora. Asadar, nu am cazut in adoratia Dnei Profesor asa cu-una cu-doua!
Loredana Popescu
Loredana Popescu
6 ani si 1 zile
Acest medic a fost asistenta grupei mele cand am facut stagiul de endocrinologie, atunci cand eram studenta. A chiulit jumatate din zile sub pretextul ca era tare ocupata si importanta. Un an mai tarziu am dus-o pe mama la ea, la un control. Abia atunci mi-am dat seama ca nu era doar aroganta cu studentii ei, dar si cu pacientii. A doua oara nu ne-am mai dus. Foarte neprofesionista si neplacuta ca persoana. A avansat in cariera pentru ca se inrudea cu cine se inrudea...
Duca Dorina
Duca Dorina
6 ani si 2 luni
Simona Fica? nu am cuvinte sa-i multumesc......La cate a facut pentru mine,traiesc si am o viata frumoasa acum datorita dansei,Va multumesc,Dumnezeu sa va binecuvanteze!
loredana
loredana
7 ani si 11 luni
M-am internat la spitalul elias la dansa, insa nu a venit niciodata in vizita, a trimis doar medicii rezidenti. Am plecat foarte dezamagita, nu mi s-a dat ocazia nici macar sa o cunosc. Imi pusesem atatea sperante in dansa...ulterior am inteles ca este foarte ocupata, nu are timp de oricine...intelegeti, da?Vedeti sa nu patiti ca mine!
Mazilu Gabriela
Mazilu Gabriela
8 ani si 1 luni
Buna ziua , In anul 1999 am fost la doamna dr SIMONA FICA si datorita ei eu am fost diagnosticata corect si tratata de micro adenom hipofizar ,in urma trtamentului am facut si 2 copii . Doamna dr. este minunata este cel mai bun medic endocrinolog si vreu sa-i multumesc ,mai rar medici ca dansa si o precizie sunt din provincie si cu toate astea ma tratat asa cum ar trbui sa o faca toti medici din Romania. Multumesc doamnei doctor .
carmen
carmen
10 ani si 1 luni
Pe dna prof Fica o puteti gasi la spitalul Elias sau la policlinica Academica la tel 021 314 40 51, este minunata. Eu am ajuns foarte greu la dansa dar credeti-ma este deosebita. Pe langa problemele endocrinologice ma urmareste medical si pentru alte diagnostice. Din pacate pentru noi, in Romania, sunt din ce in ce mai putini doctori care sa se dedice pacientului cu interes profesional.
Eu
Eu
11 ani si 10 zile
Hai las-o mai moale cu reclama negativa! Esti cumva unul din medicii concurenti ai doamnei doctor?!?!?!??!?!? Mai bine vezi-ti de treaba ta si daca ai ceva de comentat vino cu dovezi concrete, nu cu acuzari "in scarba". Ceau!
mirelaa
mirelaa
11 ani si 25 zile
poate cineva sa-mi spuna cum pot ajunge la dr.simona fica? are cabinet particular ? multumesc anticipat
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Conf. dr. Simona Fica


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

11 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Conf. dr. Simona Fica

Medic specialist in Endocrinologie
Medic la Spitalul Universitar de Urgenta ELIAS
Adresa: Bd. Marasti nr. 17

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter