Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 8 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Remus Iliescu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Cucu Adrian
7 ani si 2 luni

Un medic grozav pentru operatii pe coloana.Se pricepe si e "gratis" (operatie in 2012). Nu acelasi lucru se poate spune despre colegii,subalternii sai si Spitalul Pantelimon.

Iulia
7 ani si 3 luni

Un doctor de evitat, ca si spitalul la care opreaza! 2 operatii consecutive de hematom subdural ratate de acest doctor. A facut toate demersurile pentru o externare rapida, astfel incat dupa a 2-a operatie nu a fost facut nici CT-ul de control. De evitat si spitalul Sf Pantelimon care este plin de bacterii! Poate este un chirurg bun pe operatii de coloana, dar este de evitat pentru operatiile pe creier. O operatie banala s-a dovedit a fi un esec, desi dl Doctor ne asigura ca totul e perfect, dar pacientul era mai rau decat inainte de operatie. Cand am solicitat explicatii ni s-a spus ca nu-si explica de ce nu vorbeste, de ce se inrautateste starea , ca este primul caz din cariera dumnealui. A treia operatie a reusit, la un alt spital si un alt medic. Acum luptam pentru viata cu bacteriile contactate in spitalul Pantelimon. In concluzie... Daca vreti sa traiti evitati acest medic!

Radu Mariana
7 ani si 10 luni

Un om deosebit,de nota 100 bun in toate privintele ma tratez la dansul de 3 ani,cred ca la noi nu prea mai exista medici ca dumnealui.

florin
8 ani si 5 luni

un doctor foarte bun care este prins intr-un sistem bolnav pe care nu-l poate vindeca de unul singur asa cum face cu pacientii dansului

George Marin
8 ani si 8 luni

Un om minunat.eu sunt operat de 9 ani de dansul l5.s1 si nu am mai simtit nic o durere

enciu
8 ani si 11 luni

Un medic de nota 20

MARTIN COCA IULIANA
9 ani si 22 zile

operata acum 3 ani la sp universitar am ramas cu dureri m-am dus inapoi la dr care m-a operat din punctul de vedere al dinsului perfect .Am ajuns la un control la dr Iliescu la recomandarea unei asistente de o bunatate si o cinste nemarginita (nici macar o ciocolata mi-a dat-o s-o duc la copii acasa )camelia iar dr singurul care s-a preocupat sa vada rmn sa intrebe totul fara bani nu ca ceilanti care nici nu m-au bagat in seama ca de sint mai saracuta material expresia altui dr catre asistenta

ciolcan fabiola
10 ani si 1 luni

Este un medic si un OM de nota 20.Degaja o energie pozitiva!Am fost operata de hernie de disc de dansul si sunt f. multumita.Mergeti cu incredere la dansul daca aveti probleme.Rar medici ca acesta!!!!!!!!!

Locatie medic

Spitalul clinic de urgenta sf. PANTELIMON (fostul Spital 23 August)
Adresa: Sos. Pantelimon nr. 340
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 0212554025, secretariat

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter