Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Vlad Budu
Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21
Localitate: Sectorul 5
Judet: Bucuresti
Fax: 021 410 02 78

45 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Utilizator21555147816
Utilizator2155514781
6

1 ani si 12 luni
Buna ziua La multi ani din partea fostelor paciente Georgeta Ciuntu din Bucuresti si Sandu Iuliana din Bacau! Va multumim mult pentru tot ce faceti pentru pacienti.Sanatate si multe impliniri va dorim alaturi de cei dragi.Fam.Ciuntu si Sandu
MembruMobileApp1493114342
MembruMobileApp14931
14342

2 ani si 4 luni
buna ziua1 As avea nevoie si de un contact daca ma poate ajuta cineva, la dl dr Vlad Budu. Veau sa fac o programare la dumnealui. MUltumesc!
Andreea
Andreea
3 ani si 4 luni
Citesc comentariile vechi si nu pot sa cred ca un medic se poate schimba atat de mult in 2 ani de zile. Azi am fost la o consultatie pt o polipoza nazala cu trimitere de internare, insa domnia sa m-a tratat cu un aer de superioritate cum rar mi-a fost dat sa vad(mentionez ca lucrez in sistemul sanitar si am vazut toate genurile de oameni)... M-a pus sa aleg...spital sau particular insistand pe a doua varianta pt ca nu are timp de interventia mea in spital de ...la particular face un efort(la 8000 de lei)cred si eu ca isi facea timp. Poate ca profesionist este bun dar ca om...urat caracter fata de pacienti si fata de ceilalti medici.
CIUTACU VASILE
CIUTACU VASILE
4 ani si 3 luni
Vasile Ioan Ciutacu - scriitor, jurnalist- cu toate acestea, parca nu-mi gasesc cuvintele cele mai potrivite, fara exagerare, pentru a-mi exprima multumirea si respectul pe care-l datorez domnului doctor Vlad Budu, Sef Sectie O.R.L.-Panduri. Profesionist si in acelasi timp mare sufletist, ,,camuflat" insa, si bine face!,mi-a dat din nou speranta, trecandu-i prin mana, ca viata este cel mai frumos dar dea Dumnezeu. Il recomand cu tot sufletul celor care au probleme O.R.L.!
gherghe sorin
gherghe sorin
4 ani si 11 luni
Cu tot respectul fata de domeniul sanitar, am fost tratat cu maxim de indiferenta de acest vertebrat daca nu jignesc cumva aceasta categorie.Consider ca acest individ, un simplu cetatean in speta, ar trebui sa respecte minimul pe care il respecta orice doctor: juramantul pe care l-a facut atunci cand a ajuns medic.Imi asum toate cele pe care le-am scris deoarece eu personal am fost tratat cu indiferenta din partea lui si cu lipsa de interes cu privire la actul medical pentru care el este remunerat in clinica respectiva.
Andreea
Andreea
4 ani si 12 luni
Dl rezident Mircea vorbeste la fel ca si dl doctor, doar este format de dumnealui.Profesional este un medic foarte bun dar la capitolul comunicare lasa foarte mult de dorit. Nu se poarta deloc respectuos nici cu pacientii si nici cu rezidentii, te umileste apoi zambeste!
Mircea
Mircea
5 ani si 37 minute
Intamplator eram unul din rezidentii de care spunea Andrei Sitaru ca se afla in cabinetul dr.Budu Vlad atunci cand A.S. a fost consultat. Am luat parte la consultatie si pot spune ca A.S. este un mincinos fara pereche. Domnul doctor nu tipa, nu racnea, l-a tratat cu respect. Probabil ca A.S. are creierul in gat si de aceea il durea. Rusine, A.S.! Esti om in toata firea si minti.Rusine!
Valentin Ciuntu
Valentin Ciuntu
5 ani si 41 minute
Sunt fiul doamnei Ciuntu Georgeta operata in data 04.08.2015 de pansinuzita sfenoidala.Doresc sa va multumesc inca o data pentru operatia reusita , pentru grija aratata si pentru inaltul grad de profesionalism de care dati dovada de fiecare data. Va urez de pe acum La Multi Ani stiind ca ziua de nastere este pe 13.04. Sanatate, impliniri si multe bucurii in viata va urez si sa ajutati cat mai multa lume!!!!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Vlad Budu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

45 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Buna
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Asist. univ. dr. Vlad Budu

Medic specialist in ORL
Medic la Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter