Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
VB

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 46 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Vlad Budu?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Dominic
2 luni si 27 zile

Nu recomand... urmare a unei consultații in sistemul privat mi-a recomandat efectuarea unei operații pentru deviație de sept... mi-a dat nr. de telefon și a insistat de cel puțin 3 ori ca nu cumva sa-l sun, doar mesaj. El efectuand consultații și intervenții doar in sistemul privat de sanatate.

Utilizator21555147816
5 ani si 2 luni

Buna ziua La multi ani din partea fostelor paciente Georgeta Ciuntu din Bucuresti si Sandu Iuliana din Bacau! Va multumim mult pentru tot ce faceti pentru pacienti.Sanatate si multe impliniri va dorim alaturi de cei dragi.Fam.Ciuntu si Sandu

MembruMobileApp1493114342
5 ani si 6 luni

buna ziua1 As avea nevoie si de un contact daca ma poate ajuta cineva, la dl dr Vlad Budu. Veau sa fac o programare la dumnealui. MUltumesc!

Andreea
6 ani si 7 luni

Citesc comentariile vechi si nu pot sa cred ca un medic se poate schimba atat de mult in 2 ani de zile. Azi am fost la o consultatie pt o polipoza nazala cu trimitere de internare, insa domnia sa m-a tratat cu un aer de superioritate cum rar mi-a fost dat sa vad(mentionez ca lucrez in sistemul sanitar si am vazut toate genurile de oameni)... M-a pus sa aleg...spital sau particular insistand pe a doua varianta pt ca nu are timp de interventia mea in spital de ...la particular face un efort(la 8000 de lei)cred si eu ca isi facea timp. Poate ca profesionist este bun dar ca om...urat caracter fata de pacienti si fata de ceilalti medici.

CIUTACU VASILE
7 ani si 6 luni

Vasile Ioan Ciutacu - scriitor, jurnalist- cu toate acestea, parca nu-mi gasesc cuvintele cele mai potrivite, fara exagerare, pentru a-mi exprima multumirea si respectul pe care-l datorez domnului doctor Vlad Budu, Sef Sectie O.R.L.-Panduri. Profesionist si in acelasi timp mare sufletist, ,,camuflat" insa, si bine face!,mi-a dat din nou speranta, trecandu-i prin mana, ca viata este cel mai frumos dar dea Dumnezeu. Il recomand cu tot sufletul celor care au probleme O.R.L.!

gherghe sorin
8 ani si 1 luni

Cu tot respectul fata de domeniul sanitar, am fost tratat cu maxim de indiferenta de acest vertebrat daca nu jignesc cumva aceasta categorie.Consider ca acest individ, un simplu cetatean in speta, ar trebui sa respecte minimul pe care il respecta orice doctor: juramantul pe care l-a facut atunci cand a ajuns medic.Imi asum toate cele pe care le-am scris deoarece eu personal am fost tratat cu indiferenta din partea lui si cu lipsa de interes cu privire la actul medical pentru care el este remunerat in clinica respectiva.

Andreea
8 ani si 2 luni

Dl rezident Mircea vorbeste la fel ca si dl doctor, doar este format de dumnealui.Profesional este un medic foarte bun dar la capitolul comunicare lasa foarte mult de dorit. Nu se poarta deloc respectuos nici cu pacientii si nici cu rezidentii, te umileste apoi zambeste!

Mircea
8 ani si 2 luni

Intamplator eram unul din rezidentii de care spunea Andrei Sitaru ca se afla in cabinetul dr.Budu Vlad atunci cand A.S. a fost consultat. Am luat parte la consultatie si pot spune ca A.S. este un mincinos fara pereche. Domnul doctor nu tipa, nu racnea, l-a tratat cu respect. Probabil ca A.S. are creierul in gat si de aceea il durea. Rusine, A.S.! Esti om in toata firea si minti.Rusine!

Locatie medic

Institutul de fono-audiologie si chirurgie functionala o.r.l. prof. dr. DORIN HOCIOTA
Adresa: Str. Mihail Cioranu nr. 21
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214102170

Specialitate

ORL

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter