Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
SV

Asist. univ. dr. Silviu Voinea

Medic specialist in Chirurgie generala , Oncologie (clinica)
5 43
43
|adauga opinie

Opiniile pacientilor

sorin
13 ani si 9 luni

Este un doctor de nota zece.

marian
13 ani si 9 luni

Sunt si eu programat la dl dr voinea pt operatie de varicocel. nu stiu ce sa zic mi s-a parut de treaba omul.nu stiu daca vorbim despre aceeasi persoana.cam cati ani are dr voinea?poate e alt dr voinea ,as vrea sa stiu si eu.

ANONIM
13 ani si 11 luni

Multumesc

anonim
13 ani si 11 luni

Te duci tot la dansul.

dunea
13 ani si 11 luni

Si eu am fost operata de d-nul doctor voinea in anul 2005. am fost foarte surprinsa de atiduninea lui.am crezut ca un medic asa de bun nu mai este in romania. nu mi s-a impus o valoare a stimulentului de multumire, m-a tratat dumnezeieste si ininte de oreratie si dupa. au tecut anii ma ducean la control din 3 in 3 luni, apoi la 6 luni , la un an, dar de 2 ani nu mai am curaj sa ma duc. este alt medic, nu te lasa sa spui liber ce simti, daca te doare undeva in citeva minunte intri si iesi din cabinet bulversat si fara bani ...la ultima vizita dupa ce avenit foarte tirziu la cabinet, am intrat prima, am apucat sa-i spun ca ma doare si sinii si m-a trimis fara sa ma consulte sa fac o mamaografie. dupa aproape 2 ore am revenit cu rezultatu si stupoare nu mai era mimeni la cabinet(nu se terminase programul). cind am plecat eu la usa pe lista erau trecute peste 40 de paciente de consultat. cu interventii ... am ajuns in sectie, iar aici fara sa se uite pe rezultate mi a zis sec sa vin peste 12 luni, cu toate ca pe mamaografie scria clar ca dupa 3 luni sa repet investigatiile. acum stau si ma gindesc la cine din iob sa ma duc la control pentru ca este urgent. imi pare rau pentru aceasta schimbare in rau - ca om - a dr. voinea, dar am sa-i mutumesc totdeauna ca in 2005 ma salvat.

anonim
14 ani si 3 luni

Trebbuie sa ai incredere si in dumnezeu si in domnul doctor.atunci te vindeci cu adevarat
un om foarte sufletist.bun specialist

andreea
14 ani si 4 luni

Doctorul silviu voinea face parte dintr-o lunga lista a celor cu grave carente profesionale si morale. din nefericire, acest om si-a ales sa practice chirurgie oncologica, o ramura in care ai nevoie, mai mult decat in celelalte, de inteligenta, meticulozitate, atentie, tenacitate, rabdare, toatea acestea si multe altele, raportate la abordul intraopertor al acestei patologii. dar dumnealui ii lipsesc aceste calitati, pe care le "compenseaza" excelent cu antonimele lor: p***ae, ignoranta, superficialitate. si ar mai fi mult de adaugat in ceea ce priveste lipsa sa de vocatie profesionala. cat priveste, caracterul, face parte din cea mai detestabila categorie a oamenilor care practica aceasta meserie, fiind, asa cum s-a mai zis, un mare si, in mod voluntar, incorect afacerist. pretinde bani seriosi pentru ceva ce stie ca s-ar putea sa nu aiba dispozitie sau sa nu poata sa faca bine. este un mare nemernic alaturi de multi colegi de breasla care lucreaza in acelasi iob, iar daca doriti sa aveti o sansa in fata unei boli atat de grave, chirurgul silviu voinea nu reprezinta o alternativa.

anonim BUCURESTI
14 ani si 4 luni

Un doctor foarte bun.fara ifose. fara aere.
un bun specialist,vi-l recomand.

anonim Pitesti
14 ani si 5 luni

Eu momentan ma simt bine si nu am nici o problema,de aceea sunt derutata in urma comentariilor de aici.cred ca depinde de mai multi factori.as vrea sa aud si alte pareri.

anonim Pitesti
14 ani si 5 luni

Si eu sunt operata de acest medic.am ramas muta cand am citit aceste comentarii.daca cineva a avut probleme in urma operatiei,poate posteaza un comentariu. oamenii trebuie sa fie informati,sa evite acest medic.

Pag 4 din 5

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter