Clickmed
programare rapida la medic

Opiniile pacientilor

Elena ditoiu
7 ani si 4 luni

Buna.am o probl cu copilul meu.care akm are 8 ani si din 2013 ma tot chinui cu el.are lichid in spatele timpanului.si abia akm am gasit un orl-ist bun care mi-a recomamdat sa merg la domnul radulescu.pt ai monta niste tuburi diabolo mi-a spus k se numesc pt eliminarea lichidului.imi poate da cva un sfat.??

auura
7 ani si 9 luni

Parerea mea n este prea buna .... am fost operata de catre acest doctot ac***a mastoidita si la 5 zile dupa operatie au fost nevoiti sa,mi desfaca plaaga pentru ca era infectie pe sub eaa....toate astea s-au facut pe viu

simona
9 ani si 4 luni

Experienta isi spune cuvantul

Marius Oancea
10 ani si 1 luni

Pe langa faptul ca este un doctor extraordinar, este si un om deosebit.am fost operat de dansul in martie 2013 (deviatie de sept), totul a decurs bine iar eu ma simt minunat.tot respectul si sa-i dea dumnezeu sanatate!

gearap
10 ani si 3 luni

Am avut de la mai multe persoane care au fost pacientii d-lui dr.cele mai bune recomandari,iar rezultatele au fost la fel de bune.

Narkys
10 ani si 4 luni

Dl. doctor marian radulescu doar scoate infectia mastoidita, dar nu face operatii pt refacerea timpanului, mie cel putin nu mi-a zis nimic de genu cu toate ca lam intrebat ce pot face sa-mi recapat auzul, si mia spus ca pot sta si asa, dar cu timpul mi se imbolnavea si urechea sanatoasa. deduceti si voi....

Narkys
10 ani si 4 luni

Am o parere buna si in acelasi timp p***a; parerea buna ar fi ca este un chirurg bun iar cea p***a ar fi ca ma mintit in legatura cu o operatie la timpan de colesteatom spunandumi ca am timpanu tot la lacul lui. l-am intrebat in legatura cu auzu daca pot face ceva la urechea afectata si mi-a spus ca pot sta si asa, dar cu timpul mi se ducea auzul si la cea sanatoasa deoarece era folnavaortata de cea bolnava.

matei gabriel
10 ani si 4 luni

Si eu sunt operat de dm. dr. radulescu, sunt foarte multumit de operatie. akm sunt internat si sunt ok. sunt operat de deviatie de sept nazal. apelati cu incredere la dr. radulescu.

emilia
10 ani si 4 luni

Buna ziua si eu sunt operata de domul radulescu si a mers foarte bine operatia ,in prezent sunt bine(am fost operata de otomastidita cronica supurata)multumesc domnului radulescu.
apelati cu incredere este un medic foarte bun

Coman Cristinel
10 ani si 4 luni

Si pe mine m-a operat d-l dr. radulescu si nu am avut nici o complicatie si acum sunt ffff bine ii multumesc foarte mult

Pag 1 din 2

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter