Coronavirus Update

Asist. univ. dr. Cristina Becheanu
Medic specialist in Gastroenterologie Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32
Localitate: Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Fax: 021.312.79.38

9 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
Ionescu Laura
Ionescu Laura
4 ani si 2 luni
Un medic exceptional, foarte bine pregatit, e adevarat ca uneori spune lucrurilor pe nume dar tocmai de aceea mergem la medic pentru ca noi nu stim sa ne tratam copiii.Imi pare rau sa vad unele comentarii rautacioase, stiind ca dna doctor a salvat atatea vieti fiind unul dintre cei mai pregatiti medici in diagnosticarea bolii celiace , o boala banala care nedescoperita la timp poate ucide.
Alina Stanca
Alina Stanca
5 ani si 11 luni
Multumim din suflet doamei doctor pentru ca nu s-a lasat pana nu a avut un diagnostic clar pentru baietelul meu de 9 ani ! Toata stima !
maria alexia
maria alexia
7 ani si 4 luni
Un om minunat, un medic excelent. Numai cuvinte de lauda din partea noastra, mama si o mica si veche pacienta, Maria Dumitru, alaturi de mii de multumiri! - boala celiaca
ana-medeea
ana-medeea
8 ani si 8 luni
un medic dedicat,un om minunat,cuvintele sunt sarace pentru a o putea descrie pe aceasta minunata doamna. de 13 ani ii multumesc in fiecare zi ca exista.
MIRCIA POLIXENIA
MIRCIA POLIXENIA
11 ani si 2 luni
Buna ziua, Va rog ma poate ajuta cineva cu un nr. de telefon al d-nei Dr. BECHEANU CRISTINA.Sunt din Braila si doresc sa ma programez la d-na dr. cu baietelul meu de 1an si 7 luni care se pare ca are intoleranta la gluten VA MULTUMESC DIN SUFLET
porcisanu
porcisanu
11 ani si 4 luni
dna. dr. becheanu a fost si este foarte importanta in viata baiatului meu ,deoarece de la dansa am invatat sa-mi ingrijesc baiatul si dansa mi l-a insanatosit in toti anii acestia.va multumim!
Pirvan
Pirvan
11 ani si 5 luni
Un medic competent si implicat, un om de o calitate greu de gasit in spitalele noastre. Multumim ca existati.Familia Pirvan.
marin alexandru hary gabriel
marin alexandru hary
gabriel

12 ani si 8 luni
MULTZUMIM DIN INIMA D-NEI DR BECHEANU PT AJUTORUL DANSEI DARUIT BEBELUSULUI NOSTRU HARY IN VARSTA DE 5 LUNI.POATE CA NUI FRUMOS FATZA DE ALTI MEDICI SAMI DAU PARERI DAR PTR MINE DNA DR BECHEANU ESTE UN MEDIC CE RAR MAI GASIM IN ZILELE NOASTRE.ARE O EXPERIENTA FOARTE MARE ,EXTRAORDINARA SI RABADARE.BELELUSUL NOSTRU FIIND DIAGNOSTICAT DE TUSE CONVULSIVA SI DUPA ROTA VIRUS ,NEFIIND VACCINAT PANA LA ACCEASTA VARSTA,AM TRCUT PRIN MAI MULTE CLINICI PANA AM AJUNS LA DANSA DIN INTAMPLARE CU INTERNARE.AM VENIT CU BEBELUSU INTRO STARE CRITAICA FARA RESPIRATIE IAR DIN CAUZA DOAMNEI DR BECHEANU ACUM ESTE PERFECT SANATOS .VA MULTZUMIN DIN INIMA ,SI VA DORIM MULTA SANATATE DVS SI FAM DVS SI MULTI MULTI ANI DE VIATZA CA SA AJUTATII SI ALTII COPILASII .VA MULTZUMIM
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Asist. univ. dr. Cristina Becheanu


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

9 pacienti si-au
spus parerea

Medie
Statistici medic:
Disponibilitate
   Medie
Comunicare
   Medie
Pregatire
   Medie
Atitudine
   Medie
Dotare
   Medie

Asist. univ. dr. Cristina Becheanu

Medic specialist in Gastroenterologie Pediatrie
Medic la Spitalul clinic de urgenta pentru copii GRIGORE ALEXANDRESCU
Adresa: Str. Iancu de Hunedoara nr. 30 - 32

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter