Coronavirus Update

Rating si feedback pacienti

Rating general

| 16 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Corneliu Toader?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Vasile Laza
4 zile, 12 ore, 44 min

Am fost operat acum 5(cinci) ani de anevrism dreapta rupt artera cerebrala de minunatul doctor Toader Corneliu caruia nu pot sa-i aduc decat cuvinte de lauda si aprecieri maxime!

Bujoreanu Genovel
6 ani si 7 luni

multumesc domnului doctor Corneliu Toader si intregii sale echipe, am fost operat in septembrie de meningiom cerebral (o tumora care se dezvolta la nivelul meningelui) si acum ma simt foarte bine. este dedicat intru totul meseriei sale si o face cu un profesionalism desavarsit.

Lungu Angelica
7 ani si 7 luni

Un medic de nota 100 ,ne-a salvat baiatul de 25 aniprint-o operatie dificila de anevrism,datorita lui este in viata ,a fostoperat pe data de 21 dec 2014 ,iar astazi dupa o paralizie pe partea stanga el este dinou in picioare .Multa sanatate si putere de munca d-nl doctor.

iancu angela
8 ani si 10 luni

In 2009 am fost operata de cavernom.Am avut marea sansa sa-l intilnesc pe domnul dr. Corneliu Toader care m-a operat si care imi spunea mereu ca eu nu trebuie sa imi fac griji in privinta operatiei ci trebuie sa ma rog la Dumnezeu sa aiba o zi buna, cind va veni timpul.Profesionalismul, devotamentul pentru meserie si omul ce este au savirsit toata minunea.Toata viata ii voi fi recunoscatoare.

amza simona
9 ani si 2 luni

Buna ziua d=l dr. Corneliu Toader! Nora mea urmeaza sa fie operata de d-stra de angiom vascular cerebral si am citit mai multe elogii aduse de cei care v-au fost pacienti am fost impresionata de cuvintele calde multumire adresate. Sper si in cazul nostru sa avem ocazia sa va multumim cu aceiasi caldura si sa fim recunoscatori. Mult suces pentru cariera aleasa. Arh.Simona Amza

olaru cristina
9 ani si 6 luni

ACEST MEDIC TOADER CORNELIU ARE MAINI DE AUR SAI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE MIA SALVAT DE LA MOARTE NEPOTELUL DE 10 ANI CARE A AVUT UN ANEVRISM SI ACUM LA NICI 2 LUNI DUPA OPERATIE ESTE PERFECT NORMAL SI ASTA NUMAI LUI SAL BINECUVANTEZE DUMNEZEU PE EL SI PE FAMILIA LUI

popoiu sorin
9 ani si 6 luni

Multa sanatate d-lui Corneliu Toader si familiei lui, sa ne traiasca si sa ne ajute sa traim sanatosi vreme indelungata. Am fost operat de dansul pe 16 martie 2010 de astrocitom de 5,5 cm la cerebel si acum ma simt foarte bine. La nici o luna am mers la scoala, mi am reluat viata. Multa sanatate tuturor.

sandu lupu
9 ani si 6 luni

am fost operat de domnul doctor Toader Cornliu acum doi ani si de atunci ma simt nemaipomenit de bine.Sa-i dea Dumnezeu sanatate acestui domn care are niste maini de aur. multa sanatate si colectivului alaturi de care isi desfasoara activitatea.mii de multumiri alaturi de ganduri bune. Sandu de la LUNGOCI

Locatie medic

Institutul de boli cerebrovasculare (IBCV) prof. dr. VLAD VOICULESCU
Adresa: Sos. Berceni nr. 10
Localitate: Sectorul 4, Bucuresti
Telefon: 0213342035, interior 1150, 1151

Specialitate

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Experienta pacientului

Spune-ne parerea ta despre medicul cu care ai interactionat.

A explicat cauzele si tratamentul?
Raspunde intrebarilor suplimentare?
Recomanzi medicul unui prieten?

Adauga opinia ta

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter