Coronavirus Update

Acad. dr. Florin-Eduard Exergian
Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12
Localitate: Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Fax: 021.334.73.50

67 pacienti si-au spus parerea

Spune-ti parerea
 Utilizator Sfm
Utilizator Sfm
3 ani si 10 luni
Am fost operat de om...putin spus PROFESIONIST , omul care vorbeste putin ca sa poata face cat mai mult , ,,INGERUL " meu salvator dupa luni de nopti fara odihna de dureri cumplite indiferent de pozitia pe care o foloseam. Nu stiam cum sa stau sa pot sa alung putin durerea ,indiferent ce unguent si pastile calmante luam....aratam ca un ,, cadavru -- viu " . Minunea s-a intamplat pe 4 mai si dupa 3 zile de la operatie am ajuns acasa ! De retinut ...a2-a zi dupa operatie am mers prin salon ! DUMNEZEU SA-I DEA SANATATE ! PROFESORUL afost pentru mine un INGER , mai mult decat DOCTOR . Un ,,munte " de cuvinte nu-mi ajung sa-i multumesc. Stroe CristianSebastian --VENUS /Mangalia.
stan crimhilda
stan crimhilda
5 ani si 7 luni
ESTE MULT TIMP DE CAND AS FI VRUT SA-MI SPUN SI EU PAREREA DESPRE ACEST MEDIC ,CARE PT MINE A FOST SALVATORUL MEU ,IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI .M-A OPERAT IN 2008 CAND DEJA PAREZA SE INSTALASE PE p***a PICIORULUI STANG ,IAR DACA NU SE INTERVENEA CHIRURGICAL AS FI PIERDUT PICIORUL STANG .RECUNOS CA ERA 1 OPERATIE DIN VIATA MEA SI FRICA SI ZVONURILE AUZITE CA SE POT INTAMPLA ATATEA ,EU FIIND DIABETICA ,CU TOATE COMPLICATIILE BOLII ,AVEAM 41 DE ANI LA ACEL MOM.AM AVUT O CADERE PSIHICA ...DAR ACEST DOCTOR CU RABDAREA SI PROFENALISMUL SAU M-A TINUT IN SPITAL O LUNA DE ZILE SI M-A PREGATIT FIZIC SI PSIHIC.NU AM PLATIT NIMIC ,NICI NU AVEAM CE LA DURERILE DE LE AVEAM SI REGIMUL ALIM ...STIU CA DOAR ODATA AM DAT UNEI FEMEI DE SERVICI ...MANCAREA CARE NU O MANCAM EU ,UNEORI ZILE IN SIR ,PT A MA AJUTA LA BAIE ,SA NU CAD ,PT CA PICIORUL STANG ERA COMPROMIS....ASTA A FOST TOT ! OPERATIA A DECURS BINE IAR EU SUNT UN OM INTREG DATORITA ACESTUI INGER DE OM . MULTUMESC DIN SUFLETUL MEU !AAA...APROPOO LA ACEL MOM AM LUAT NR DE PE INTERNET SI AM SUNAT AATA A FOST OPERATIA MEA !
Ioan Frant
Ioan Frant
5 ani si 8 luni
Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pentru mine !
bruma vasile
bruma vasile
5 ani si 8 luni
Am fost operat la c5 c6 in 2013 si am a doua viata!!! Multumesc din inima d-lui dr EXERGIAN si d-lui dr CHECIU!
Puiu
Puiu
5 ani si 10 luni
ca si povestea mamei Alinei am patit si eu ,....ACEST MEDIC ESTE DEPASIT RAU DE TOT ,....m-a operat in 2014 si mi-a taiat prea mult din os IAR acum am o instabilitate posturala de nu se poate ! mi-a facut si-un chist sinovial care apasa pe un nerv din zona respectiva !Si pentru ca la fiecare control(in privat =300 lei/VIZITA) pe care=l face Exercian te pune sa faci si-un RMN (numai la Hyperdia unde lucreaza si el = 550 lei),...pot trage concluzia ca-i mana-n mana cu Hyperdia , de ce ??? pt. ca acolo nu mi s-a spus ca hernia a recidivat , acest lucru l-am aflat acum 3 luni la un alt RMN , facut de data asta in alta parte ,.....DECI CE PUTETI INTELEGE ???? va spun eu ,.....sunt mana-n mana si NU SE MAI SATURA DE BANI(fiecare control costa 850 lei si te cheama odata la 3 luni)! ceea ce nu inteleg eu (dupa spusele unui neurolog ) de ce spune ca mai opereaza el ???? EL DE 5 ANI (de cand a avut un AVC) nu mai opereaza ,...ci doar asista ! Mi-am dat seama dupa biletul de extrenare ca la mine a fost ceva "cusut" cu ata alba ,....pe bilet erau scrisi inca doi , Zamfir si Checiu care de fapt au facut "lucrarea" (adica acea greseala de a-mi subtia foarte mult vertebrele respective. Zamfir stiu ca avea un renume bun,......ori Checiu a gresit din prima , dupa care Exercian l-a chemat pe Zamfir , ori nu stiu ce sa mai inteleg ,.....ca eu fizic am stat 4 ore in operatie(mi-a spus sotia) si pe bilet sunt trecute doar 2 ???? data fiind aceasta operatie ,.....la cabinet a doua zi EL a luat plicul si nu altul ???? NU-MI VINE SA CRED CAND IMI FAC UN REMEMBER AL SITUATIEI ,.....ESTE LACON SI INCORECT CU PACIENTII !!! am fost din nou la el ,.....stiti ce mi-a zis : "daca nu-ti convine mergi la altul sa vezi si parerea lui , dar la mine dupa aia n-ai ce sa mai cauti !" Asta am si facut , am fost la turcii care vin aici destul de des in Bucuresti ,...vizita gratuita ,....cand au vazut imaginile si-au pus mana in cap ,....mi-au zis ca ma "rezolva" , dar costul este prea mare pentru mine(20000 euro) ca sa-mi pot permite acest lucru ! ASA CA AM RAMAS CU SUFERINTA lui Exercian in continuare , DIN PACATE !
Nicu
Nicu
5 ani si 11 luni
Felicitari si multa sanatate as vrea sa ajung si eu la domnia sa am auzit multe lucruri bune sai dea domnul sanatate!!!!!!
adina
adina
6 ani si 3 luni
Domnul Profesor Academician Exergian Florin nu s a pensionat opereaza cu excelenta asa cum a facut 20 de ani salc***a ( fara numar Pacienti) Acest doctor de exceptie a consultat si aoperat cele mai imposibile cazuri A pregatit foarre multi medici A facut un munte de bine a muncit pana la epuizare o viata sunt si foarte multi multi nesimtiti Care datorita comportam . Si ignorantei lor au intampinat opoZitie Din partea domnului doctor Este cel mai bun neurochirurg la nivelul coloanei din Romania Sunt cadru medical si cunosc foarte Bine realitatea restul sunt zvonuri ieftine
Tufenaru Adrian
Tufenaru Adrian
6 ani si 6 luni
A-m fost operat de catre domnul doctor prin metoda vertebroplastie intr-o ora m-am ridicat din pat si m-am plimbat pe holuri!! Tin sa mentionez ca nu m-i s-a cerut spaga si a-m fost tratat cu cel mai mare profesionalism de catre toti membrii sectiei!
vezi mai multe opinii

Spune-ti parerea despre Acad. dr. Florin-Eduard Exergian


 • Disponibilitate
    
 • Comunicare:
    
 • Pregatire:
    
 • Atitudine:
    
 • Dotare:
    
Acest camp nu este destinat intrebarilor catre medici. Pentru a intreba un medic folositi comunitatea

Toate campurile sunt obligatorii

67 pacienti si-au
spus parerea

Buna
Statistici medic:
Disponibilitate
   Buna
Comunicare
   Buna
Pregatire
   Excelenta
Atitudine
   Buna
Dotare
   Buna

Acad. dr. Florin-Eduard Exergian

Medic specialist in Neurochirurgie
Medic la Spitalul clinic de urgenta BAGDASAR-ARSENI (fostul Spital de Neurochirurgie)
Adresa: Sos. Berceni, nr12

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter