MÖller’s omega-3 fishes, capsuni, 36 jeleuri
Informatii prospect MÖller’s omega-3 fishes, capsuni, 36 jeleuri
Fara coloranti artificiali.
MÖLLER’s Omega-3 Pestisori furnizeaza aportul zilnic necesar de Omega-3 si de vitamina D. Gust bun de lamaie verde si capsuni. Fara coloranti artificiali. Adorati de copii!
Pestisori gumati deliciosi, bogati in Omega-3 si vitamina D
Möller’s este expert in Omega-3 natural de mai bine de 160 de ani, toate produsele sale fiind de o calitate exceptionala. Möller’s Omega-3 Pestisori contine acizi grasi esentiali Omega-3 naturali (DHA si EPA) si vitamina D, cu gust delicios de lamaie verde si capsuni. EPA si DHA contribuie la functia normala a inimii*.
*efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA
Ajuta la cresterea sanatoasa si la dezvoltarea optima a creierului
DHA este unul dintre componentele de baza ale creierului, cu influenta mare asupra functionarii optime, documentata clinic. Möller’s Omega-3 Pestisori contine in special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D contribuie la absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea sanatatii sistemului osos.
Calitate norvegiana din 1854
Möller’s este garantia produselor de cea mai inalta calitate. Contin Omega-3 din peste, cea mai bine documentata sursa de acizi grasi esentiali polinesaturati Omega-3.
Mod de utilizare: pentru copii de peste 3 ani si pentru adulti – 2 pestisori gumati pe zi.
Ingrediente 2 pestisori contin:
Acizi grasi Omega-3 - 370 mg
– DHA (acid docosahexaenoic) - 280 mg
– EPA (acid eicosapentaenoic) - 56 mg
Vitamina D - 10 μg – 400 UI (200%*)
*Valoarea Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011
Atentie
Nu se recomanda administrarea de medicamente fara consult medical.
Cititi online prospectele medicamentelor, pentru a va informa asupra indicatiilor, modului de utilizare sau reactiilor adverse.
Citeste si
Arhiva-
Screening non-invaziv pentru cancer colorectal si gastric
Screeningul unei boli presupune efectuarea unor investigatii cu scopul de a detecta o afectiune cat mai devreme in evolutia acesteia, pentru a asigura o sansa mai mare de supravietuire si un tratament eficient. In general screeningul se face la pacienti asimptomatici si...citeste mai mult
-
De ce noile generatii au un risc mai mare de cancer
Incidenta a 14 tipuri de cancer in randul persoanelor sub 50 de ani a crescut, cercetatorii sustinand faptul ca un individ nascut in 1990 are acum un risc de patru ori mai mare de a dezvolta cancer rectal si un risc de peste doua ori mai mare de a dezvolta cancer de...citeste mai mult
-
Legatura intre micul dejun si sindromul metabolic
Sindromul metabolic este un termen-umbrela care descrie asocierea a cel putin trei dintre urmatoarele conditii: obezitate abdominala, hipertensiune arteriala, trigliceride crescute, nivel scazut al HDL-colesterolului si glicemie a jeun ridicata.citeste mai mult


Urmareste Sfatul Medicului
Aboneaza-te la Newsletter