Coronavirus Update

Societatea Romana Alzheimer

Societatea Romana Alzheimer

Date de contact

Adresa: Austrului nr 52
Localitate: Sectorul 2, Bucuresti
Telefon: 021.33.48.940
E-mail:
WEB:

Societatea Romana Alzheimer a fost fondata si inregistrata oficial la 27.02.1992 cu numarul 107, Dosar PJ 1992, la Judecatoria sectorului 5 Bucuresti.

Societatea Romana Alzheimer este o organizatie umanitara, non-guvernamentala, non-profit , initiata de cadre cu pregatire medicala-medici, asistenti medicali, studenti la medicina, psihologie, asistenta sociala, la care treptat au aderat si membrii de familie, precum si alte persoane interesate de problematica varstnicilor.

In conformitate cu statutul si numele sau, societatea functioneaza in domeniul asistentei comunitare - sociale si medicale - a varstnicilor si isi propune sa contribuie la asigurarea ingrijirii varstnicilor cu tulburari psihice, in special de tip deteriorativ, sa ajute familiile acestora si pe toti cei angrenati in activitati de ingrijire, sa creeze sisteme moderne de ingrijire si asistenta.

Pornind de la aceste scopuri, au fost initiate programe de evaluare si ajutorare pentru varstnici. Ierarhizand prioritatile, primele proiecte au avut un caracter predominant social. Ulterior, selectand persoanele inscrise in proiecte si printr-un contact indelungat cu clinicile de psihiatrie, au aparut programe si activitati specifice adresate pacientilor cu afectiuni de tip Alzheimer si familiilor acestora.

Societatea intervine direct la nivel comunitar, mediind relatia pacient-familie-societate/ comunitate.

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter