Coronavirus Update

Salvati Copiii Romania - Bucuresti

Salvati Copiii Romania - Bucuresti

Date de contact

Adresa: Str. Berzei nr. 7, et. 2, camera 7, (Clubul Copiilor Sector 6), 010251
Localitate: Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: 0744 360 921
E-mail:
WEB:

Salvati Copiii Romania este o miscare democratica nationala, neimplicata politic sau religios, bazata pe activitatea voluntara a membrilor sai. Infiintata in anul 1990, organizatia are in prezent filiale in 14 judete, peste 6000 de membri si beneficiaza de activitatea voluntara a peste 800 de persoane, in majoritate tineri.

Salvati Copiii Romania este un membru activ al Aliantei Internationale Salvati Copiii - o miscare internationala care sustine drepturile copilului, precum si al unor importante organisme si retele nationale si internationale.

Viziunea
Viziunea noastra este o lume in care toate drepturile copilului sunt respectate. Salvati Copiii Romania actioneaza pentru o lume
- in care fiecare copil este apreciat si respectat;
- care asculta si invata de la copii;
- in care fiecare copil are sperante si perspective;
- in care fiecare copil este protejat de orice forma de violenta, abuz si exploatare.

Misiunea
Salvati Copiii Romania actioneaza pentru respectarea drepturilor copilului si pentru modificarea politicilor si a legislatiei in beneficiul copiilor prin organizarea campaniilor de sensibilizare a opiniei publice si sprijina copiii aflati in dificultate.
Recunoastem si punem accent pe responsabilitatile si indatoririle parintilor, reprezentantilor legali, profesorilor si ale altor autoritati ce actioneaza in interesul copiilor. Sprijinim parintii si specialistii ce lucreaza cu copiii in vederea indeplinirii obligatiilor lor.

Salvati Copiii Romania actioneaza conform valorilor fundamentale stipulate in Declaratia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Omului si in Conventia ONU cu privire la Drepturile Copilului, bazandu-se pe urmatoarele principii:

1. Copiii si adultii au drepturi egale

2. Copiii au drepturi speciale:
- Toti copiii au dreptul la viata si la dezvoltare;
- Nici un copil nu trebuie discriminat;
- Toti copiii au dreptul sa fie ascultati;
- Interesul copilului trebuie sa primeze.

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter