Coronavirus Update

A.R.P.C.F Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie

A.R.P.C.F Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie

Date de contact

Adresa: Str. Mihai Eminescu nr. 142
Telefon: 0735.167.967, 0721.207.728
E-mail:
WEB:

A.R.P.C.F Asociatia Romana de Psihanaliza de Cuplu si Familie este institutie furnizoare de formare profesionala in specialitatea de baza psihoterapie psihanalitica de cuplu, ACREDITATA DE COLEGIUL PSIHOLOGILOR DIN ROMANIA (Aviz Profesional Nr. RF-II-B-60 din 27.07.2009) si specializare complementara in psihoterapie psihanalitica de familie si grup.

Programul formativ de baza in psihoterapie psihanalitica de cuplu este finalizat cu diploma de absolvire in specialitatea psihoterapie psihanalitica de cuplu recunoscuta la nivel national.

Specificul programului formativ consta in transmiterea fundamentelor teoretice si a tehnicii de interventie psihoterapeutica din perspectiva psihanalizei si psihoterapiei psihanalitice a legaturilor de cuplu si familie.

Intelegerea dinamicii inconstiente a relatiilor de cuplu precum si intelegerea legaturilor inconstiente a relatiilor membrilor familiei reprezinta conditia fundamentala pentru acordarea sprijinului psihoterapeutic cuplurilor si familiilor aflate in suferinta, conflict si tensiuni inter-relationale. Numai astfel se poate interveni psihoterapeutic in terapia de cuplu si familie din perspectiva psihoterapiei psihanalitice de cuplu.

Pentru prima data in Romania, prin intermediul A.R.P.C.F in colaborare cu APSYLIEN Association de la Psychanalyse des Liens Recherche Enseignement Clinique (Franta), este integrata in spatiul psihoterapiei romanesti metoda psihoterapeutica a Psihanalizei Legaturilor – metoda psihoterapeutica cu adresablitate directa Cuplurilor, Familiilor si Grupurilor.

A.R.P.C.F colaboreaza profesional cu APSYLIEN Association de la Psychanalyse des Liens Recherche Enseignement Clinique (Franta), incepand din toamna anului 2008 perioada in care s-au pus bazele acestei formari in Romania, prin infiintarea primului grup formativ in aceasta metoda psihoterapeutica.

  •  

    Interpretare simptome

    semnificatia simptomelor si afectiunile probabile

    Afla acum

Urmareste Sfatul Medicului

Aboneaza-te la Newsletter