Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului
WEST EYE HOSPITAL

Procedura iLASIK - Laser Excimer

Imagine Slider
iLASIK, tehnologie laser
fara microkeratom la
WEST EYE HOSPITAL!
Eliminarea viciilor de refractie este acum mai simpla ca oricand cu iLASIK, cea mai importanta inovatie din zilele noastre, tehnologia laser excimer (laserul fără bisturiu / microkeratom VISX STAR IR S4) care duce la un nou nivel metodele de interventie de tip LASIK, combinand Tehnologia Intralase cu cea Advanced CustomVue pentru rezultate cu adevarat exceptionale.

Descriere

Sistemul Wavescan, prin intermediul investigatiei aberometrice WAVEFRONT, realizeaza o harta tridimensionala unica a imperfectiunilor globului ocular.

Datele obtinute in urma acestor investigatii vor fi introduse in memoria calculatorului laserului excimer VISX STAR IR S4, in scopul efectuarii unui tratament personalizat fiecarui pacient, potrivit viciului sau de refractie (ablatie customizata - Advanced CustomVue);

[citeste mai multe]

Avantajele sunt multiple:

•   Succesul operatiei iLASIK se datoreaza realizarii flapului cornean prin metoda INTRALASE (laserul fara bisturiu / microkeratom);
•   Determinarea grosimii si a diametrului flapului se realizeaza cu ajutorul tehnologiei computerizate;
•   Procedura nu este dureroasa pentru ca asupra corneei se actioneaza cu o presiune mult mai mica;
•   Persoanele care au o cornee mai subtire pot fi operate prin metoda iLASIK, pentru ca se poate realiza un flap mult mai subtire decat cu bisturiul / microkeratomul;
•   Acest tip de interventie este mai putin riscanta pentru persoanele cu o sensibilitate crescuta a ochilor si pentru persoanele cu un grad ridicat de uscare a ochilor;
•   Riscul de alergii dupa efectuarea operatiei este mai scazut;
•   Riscul de alunecare a flapului si de cutare este mult mai mic datorita refacerii imediate a marginilor flapului;
•   Perioada de refacere a pacientului este mult mai scurta datorita alipirii imediate a flapului;
•   Interventia cu bisturiul / microkeratomul este mai dificila pentru ca unghiul de deschidere al pleoapei este mic. De aceea pot fi operate prin aceasta metoda si persoanele a caror cornee este aplatizata sau al caror astigmatism se afla la un grad ridicat.

[citeste mai multe]

Profilul Pacientului

Interventia cu iLASIK se poate efectua unei persoane purtatoare de ochelari, de varsta adulta (preferabil peste 19-20 ani), cu o refractie stabila (fara variatii ale dioptriilor in ultimul an), cu o buna stare de sanatate generala si fara alte afectiuni oculare.

Sunt exclusi de la aceasta procedura pacientii cu dioptrii foarte mari, la care subtierea excesiva a corneei poate fi periculoasa pe termen lung, cei care constitutional au o cornee mai subtire, cei la care dioptriile sunt inca in crestere. De asemenea, tehnica iLASIK este contraindicata in urmatoarele situatii:

•  pacienti cu afectiuni autoimune (colagenoze), SIDA, diabet zaharat
•  pacienti cu patologie corneeana-Keratoconus sau alte ectazii oculare.
•  pacienti care au fost diagnosticati cu keratite (Herpes Simplex sau Herpes Zoster)
•  Pacienti cu alergii severe
•  Femei insarcinate sau lehuze.
•  Pacienti sub 18 ani
•  Pacienti cu glaucom
•  Pacienti cu sindrom de ochi uscat(Sindrom Sjoegren)

Pentru identificarea situatiilor contraindicate, consultul preoperator este extrem de riguros si include investigatii de inalta specialitate pe care specialistii WEST EYE HOSPITAL le fac fiecarui pacient.

Daca aveti problemele de refractie, precum astigmatismul, hipermetropia sau miopia si sunteti conditionat/a sa purtati ochelari sau lentile de contact, e timpul sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra! Cu iLASIK si WEST EYE HOSPITAL veti putea imediat sa vedeti viata in roz, iar acest lucru este posibil fara ochelari!

Galerie foto

Proceduri de tratament

Cu ajutorul laserului in femtosecunde INTRALASE se realizeaza flapul cornean fara interventia bisturiului / microkeratom-ului. Aceeasi tehnologie se poate utiliza pentru reconstituirea flapului cornean si in situatia in care metoda de creare a flapului cu bisturiul / microkeratomul a esuat sau au aparut complicatii (flap perforat, flap descentrat, flap incomplet sau cu defect).

Particularitatile metodei INTRALASE: determinarea foarte precisa a grosimii, a diametrului si a pozitionarii flapului cu ajutorul unui sistem computerizat foarte performant, alipirea perfecta a flapului de marginile sectionate si refacerea postoperatorie intr-un timp scurt. Laserul in femtosecunde INTRALASE focalizeaza 15.000 de impacte laser pe secunda pentru a forma un fascicul laser continuu cu dimensiunea de 2-3 microni.

Un studiu arata ca pacientii operati cu metoda Laser Excimer, la care s-a folosit pentru realizarea flapului cornean la un ochi bisturiul / microkeratomul, iar la celalalt metoda INTRALASE, au sesizat un confort de trei ori mai mare la ochiul operat prin metoda INTRALASE

Dupa pregatirea profilului vizual cu tehnologia WAVESCAN, se pot corecta viciile de refractie. Ablatia stromei corneene este facuta cu laserul excimer VISX STAR IR S4, dirijata prin datele introduse in calculator in urma investigatiei aberometrice WAVEFRONT. Corectia este precisa si individualizata.

Este important ca in cadrul tratamentului cu laser sa se efectueze operatia exact pe suprafata oculara afectata. Pentru cresterea preciziei si alinierea laserului cu miscarile globului ocular se foloseste tehnologia Activetrak si Iris registration. Dispozitivul laser identifica irisul, determinand astfel si cea mai mica miscare a ochiului.

WEST EYE HOSPITAL, primul spital privat de oftalmologie din Romania.

WEST EYE HOSPITAL inseamna in primul rand "Grija", grija pentru sanatatea noastra, a familiei si a celor dragi. Orice clinica oftalmologica poate oferi servicii medicale, noi insa va oferim sanatatea ochilor dumneavoastra!

Si pentru ca ne dorim ca pacientii nostri sa beneficieze de cele mai bune servicii de sanatate si siguranta in efectuarea interventiilor, suntem primul spital din Romania in care saliile de operatii sunt dotate cu sistemul de circulatie al aerului HEPA, care foloseste tratamentul cu Laser Excimer si cel cu Laser personalizat iLASIK. Serviciile medicale oferite de noi sunt echivalentul celor utilizate de clinicile oftalmologice din Statele Unite specializate in tratamentul ocular destinat pilotilor NASA.

WEST EYE HOSPITAL este un centru medical dotat cu aparatura de ultima generatie unde se pot realiza toate tipurile de investigatii, tratamente si interventii chirurgicale pentru afectiunile oftalmologice:

•  CONSULTATII COMPLETE ADULTI SI COPII (medic specialist in oftalmologia pediatrica);
•  INVESTIGATII COMPLEXE PENTRU DIAGNOSTICARE: cataracta, glaucom, strabism, keratoconus;
•  INTERVENTII CHIRURGICALE : chirurgie refractiva (miopie, hipermetropie, astigmatism), cataracta, glaucom, strabism, chirurgie vitro-retiniana;

WEST EYE HOSPITAL

West Eye Hospital

Program
Luni – Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 09:00 - 15:00
Adresa:Calea Vitan 137-139, Sector 3, Bucuresti

Tel:021 9757

E-mail: [email protected]

Web: www.westeyehospital.ro

www.ilasikromania.ro

Continut stiintific realizat cu ajutorul echipei de medici a WEST EYE HOSPITAL