VI

Dr. Virgil Iconaru

Medic specialist in Urologie
Is this you? Claim your profile
True
3 28
28 opinii  |
adauga opinie

Rating si feedback pacienti

Rating general
| 28 opinii
Evaluare medic:
Explica cauza simptomelor si tratamentul
Raspunde intrebarilor suplimentare
Ați recomanda medicul unui prieten/rude?
Spune-ne parerea ta!

Cum a fost vizita la
Dr. Virgil Iconaru?
Spune-ti parerea

Opiniile pacientilor

Utilizator21711292307
1 luni si 14 zile

Un medic exceptional. Il recomandam cu ochii inchisi!

BACIU FLORINA
6 ani si 6 luni

Baciu Florina,domnul doctor ICONARU VIRGIL este un medic extraordinar ,chiar saptamana aceasta cumnatul meu a fost operat de dansul ( 25.10.2017 )și surpriza mare a fost ca acest medic nu primește cadouri de la pacienți, numele cumnatului meu -MIHAI VASILE. -MULȚUMIM DOMNULE DOCTOR DUMNEZEU SA VA AJUTE.

daniel
6 ani si 11 luni

Mi-a pus diagnostic corect foarte rapid .Pare zgarcit in a raspunde la intrebati dar nu va lasa nici o intrebare fara raspuns .

Christian
7 ani si 23 zile

Parere foarte prosta cu privire la acest medic pe nume Iconaru Virgil. Nu recoman acest medic sub nici o forma. In loc sa faca investigatii amanuntite, recurge la eliminarea rinichiului. Noroc cu decizia de a merge la Fundeni unde am gasit competenta si medici foarte buni (Dr. Iordache Alexandru, Nastas Alexandru, si altii) pregatiti de Acad. Sinescu.

Carmen Ivan
8 ani si 25 minute

Un medic atent, calm, bun, care explica pe intelesul pacientului si trateaza boala cu seriozitate. Multumim Domnule Doctor.Tot respectul.

rizea monica veronica
9 ani si 2 luni

o anumita doamna a zis ca eu nu exist si ca de fapt sunt doar imaginara si ca as fi chiar doctorul iconaru. va inselati doamna eu chiar exist si sunt mult mai sanatoasa si asta datorita domnului doctor iconaru care dupa 8 luni de la operatiea complicata pe care mi-a facut-o azi rinichiul meu drept fuctioneaza 100 la 100 .nu stiu cine sunteti voi cei care-l jicniti pe domnul doctor facandu-l in fel si chip dar exista un dumnezeu si el va avea grija de toti cei care-l jicniti.nu stiu cum poate sa fie un om homosexual cand dansul are familie are copil .nu stiu cine va pune sa vorbiti asa despre dansul dar bine va face daca va da in judecata.eu nu pot decat sa-i multumesc bunului dumnezeu ca mi l-a scos in cale si m-a facut bine ca sa pot sa-mi cresc si eu copilul. multumesc din suflet domnule doctor iconaru si dumnezeu sa va apere de tot ce-i rau.

petre
9 ani si 3 luni

MEDIC FOARTE BUN , DEOSEBIT DE AMABIL . UN OM CUMSECADE. MULTA SANATATE DL. DOCTOR. MULTUMESC PENTRU MODUL DEOSEBIT IN CARE AM FOST PRIMIT SI TRATAT.

Ion Bacria Pitesti-Arges
9 ani si 5 luni

Datorita medicului ICONARU VIRGIL,pot scrie acest mesaj! Va multumesc din suflet,domnule DOCTOR ! Am fost la un pas de ""prapastie "" acum 10 ani. Dar astazi va multumesc din nou,ca traiesc !

Afla programul disponibil si programeaza-te online la Dr. Virgil Iconaru
prin sistemul de programari Clickmed!

Locatie medic

Spitalul clinic de urologie prof. dr. THEODOR BURGHELE (fost Spitalul Panduri)
Adresa: Sos. Panduri nr. 20
Localitate: Sectorul 5, Bucuresti
Telefon: 0214106910

Clinica New Medical - Stadionului
Adresa: Str. Stadionului, nr. 102-104, Buzau
Localitate: , Buzau
10 Martie 2022

Specialitate

Urologie

Esti medic?

Inregistreaza-te si ajuta pacientii sa intre mai usor in legatura cu tine.

Foloseste instrumentele de comunicare si promovare oferite de

sfatulmedicului.ro si clickmed.ro

creati profil

Cere sfatul medicului ×