Clickmed
programare rapida la medic

Posibil sarcină la două luni și jumătate după conizație și primul vaccin gardasil?

HPV
Intrebare postata de Elena cu 2 luni in urma

Bună ziua! Am 43 de ani și in decembrie am avut o conizație cu hpv pozitiv și pap cu h-sil. În ianuarie am făcut primul vaccin gardasil 9 , acum am dureri de sâni și mi-a întârziat ciclul ,am făcutun test de sarcină și este negativ. Este posibilă o sarcină, ce simptome ați avut după conizație și vaccin?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Posibil sarcină la două luni și jumătate după conizație și primul vaccin gardasil?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Este posibila o sarcina chiar daca ati avut o conizatie si ati facut prima doza de vaccin Gardasil. Simptomele pe care le descrieti sunt tipice unei sarcini, insa, testul de sarcina este negativ, ceea ce ne face sa credem ca nu sunteti insarcinata. Totusi, daca ciclul dumneavoastra nu este prezent, este recomandat sa consultati un medic.

Dupa o conizatie, majoritatea femeilor resimt dureri asemanatoare crampelor menstruale, foarte rar pot aparea dureri severe. Vaccinul Gardasil nu ar trebui sa provoace aceste simptome. Reactiile adverse cele mai frecvente dupa administrarea vaccinului sunt durerea, umflarea si inrosirea la nivelul bratului in care s-a facut injectia, febra, dureri musculare, oboseala, cap greu.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Cancer-al-organelor-genitale/cancerul-de-col-uterin-cand-este-contraindicata-conizatia_17743
sfatulmedicului.ro/HPV-si-cancerul-de-col-uterin/vaccinul-hpv-tot-ce-trebuie-sa-stii_19308
sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/primele-semne-care-anunta-sarcina_16006



Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alexandra (acum 3 saptamani)

Bună! Am 24 si ma aflu într-o situație similara. Tot cu lsils in trecut, acum la ultimele analize doar o tuplina HPV, am făcut vaccinul in Ianuarie, de curand cea de-a doua doza si ma dor sânii (se simt mai tari si dor la atingere) .
O prietena, aceeași vârstă, fara sa aiba HPV, a făcut vaccinul anul trecut si in perioada celei de-a doua foze a prezentat dureri ale sânilor. As tinde sa cred ca este de la vaccin, dar este doar opinia personala. Nu am cunoștințe medicale.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alexandra
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alexandra
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.