Clickmed
programare rapida la medic

Ovulatia si menstruatia ?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Stoenescu Elena Roxana cu 2 luni in urma

Bună ziua eu am avut menstruatia pe 20 feb pana pe 22 acum dacă aseară am avut contact sexuala ,când as avea ovulatie ca nu știu sa calculez .este ciclu regulat as putea rămâne gravida .as dori răspunsuri va rog

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ovulatia si menstruatia ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

In general, ovulatia are loc la mijlocul ciclului menstrual, deci pentru un ciclu de 28 de zile, aceasta ar avea loc in jurul zilei a 14-a. Totusi, acesta nu este un lucru fix, deoarece poate varia de la o femeie la alta si de la un ciclu la altul. Fara un test de ovulatie sau o monitorizare prin ecografie, nu putem sti cu siguranta cand are loc ovulatia.

Cea mai fertila perioada pentru o femeie este cu 2-3 zile inainte de ovulatie si chiar in ziua ovulatiei. Astfel, daca ciclul tau este regulat si contactul sexual a avut loc in aceasta perioada fertila, exista posibilitatea unei sarcini.

Pentru a afla cu certitudine daca sunteti sau nu insarcinata, trebuie sa asteptati pana cand este momentul potrivit pentru a face un test de sarcina. De obicei, acesta se face dupa ce menstruatia intarzie.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia dumneavoastra specifica si sa urmati recomandarile acestuia.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/totul-despre-ovulatie_11141
sfatulmedicului.ro/Investigatii-in-sarcina/cand-si-cum-se-poate-efectua-un-test-de-sarcinai_19272

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.