Clickmed
programare rapida la medic

Durere partea dreaptă ?

Durere
Intrebare postata de Ionut cu 2 luni in urma

Bună ziua!De 1 luna jumătate mă confrunt cu o durere în partea dreaptă,fix unde se termină coastele puțin spre capul pieptului ,cu urmări de greață de arsuri în capul pieptului,pierderea poftei de mâncare,scăderi în greutate,greata,amar în gură și stare de râgâială,Durerea e în funcție de ce mănânc la fel și celelalte simptome,săptămâna trecută medicul mi-a făcut un test împotriva bacteriei Helicobacter și mi-a ieșit pozitiv așa ca mi-a prescris un tratament cu 2 antibiotice și un medicament Lazoprazol pentru calmarea acidului gastric,am 2 zile de când l-am început dar mă simt mai rău ca înainte durere în partea dreaptă se accentuează și restul simptomelor par mai active ca înainte de tratament,A procedat corect medicul sau îmi trebuia și niște analize suplimentare poate la ficat poate la bilă,nu prea înțeleg nimic,îmi puteți da o părere vă rog frumos ce să fac să continui tratamentul sau să-l opresc țin să menționez ca lucrez în Danemarca și nu am multe opțiuni Vă mulțumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere partea dreaptă ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Simptomele pe care le descrii sunt tipice pentru infectia cu Helicobacter Pylori, dar si pentru alte afectiuni ale sistemului digestiv, precum disfunctii ale veziculei biliare sau ale ficatului. Este normal ca in primele zile de la inceperea tratamentului cu antibiotice sa simti o agravare a simptomelor. Organismul tau se lupta cu bacteria, iar antibioticele cauzeaza o serie de efecte secundare neplacute, inclusiv simptome gastrointestinale.

Totusi, daca durerea persista sau se agraveaza, iti recomand sa contactezi medicul tau de indata ce este posibil. Este posibil sa fie necesare investigatii suplimentare pentru a evalua starea veziculei biliare sau a ficatului. De asemenea, este important sa fii atent la regimul tau alimentar in aceasta perioada, evitand alimentele grase, alcoolul si condimentele, care pot agrava simptomele.

Nu opri tratamentul fara sa discuti mai intai cu medicul tau. Antibioticele trebuie luate pe toata durata prescrisa, altfel bacteriile pot deveni rezistente. Daca ai impresia ca tratamentul nu functioneaza sau ca simptomele se agraveaza, este important sa comunici cu medicul.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului. Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/Gastroenterologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Apendicita-si-alte-cauze-de-abdomen-acut/durerea-abdominala-intr-o-parte_19288

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.