Clickmed
programare rapida la medic

Am o întrebare ma poate ajuta cineva?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Mihaela cu 2 luni in urma

Eu am fost la dr și mi au recomandat sa iau dupfaston și am luat și după 4 ani am rămas însărcinată și acum fetita mea are 3 ani și acum am început sa iau NORMENS de pe data de 23.01.2024 și pot sa rămân însărcinată cu normens dacă iau 3 sau 6 luni ca îmi doresc sa rămân însărcinată?
Nu am ciclul menstrual regulat îmi întârzie foarte mult de la data la care trebuie sa îmi vină și am început sa iau normens poate mi se reglează ca vreau sa rămân însărcinată nu am luat niciodată contraceptive îmi puteți recomanda dvs altceva sa iau?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am o întrebare ma poate ajuta cineva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 2 luni)

Buna ziua,

Normens este un medicament folosit pentru tratamentul diverselor probleme hormonale si nu este un contraceptiv. Cu toate acestea, este important sa discutati cu medicul inainte de a incerca sa ramaneti insarcinata din nou, deoarece anumite medicamente pot avea efecte secundare asupra sarcinii.

Daca aveti probleme cu ciclul menstrual, ar fi util sa consultati un ginecolog sau un endocrinolog. Acestia pot investiga problemele hormonale si pot recomanda o strategie de tratament adecvata. Daca doriti sa ramaneti insarcinata, ar trebui sa discutati cu medicul despre metodele sigure si sanatoase pentru a realiza acest lucru.

In ceea ce priveste recomandarea de alt medicament, acest lucru ar trebui discutat cu medicul, deoarece acestea pot interactiona cu alte medicamente pe care le luati sau pot avea efecte secundare nedorite.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Reproducerea-umana-asistata/cresterea-fertilitatii-metode-pentru-a-ramane-mai-usor-insarcinata_5281
sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/cresterea-sanselor-de-a-ramane-insarcinate_11115

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Mihaela (acum 2 luni)

Bună ziua am fost la endocrinolog și a zis ca nu am probleme dar după ce am născut mi sa spus ca după ce nasc se reglează menstruația și nu sa reglat menstruația îmi vine între 35-54 de zile și îmi doresc foarte mult sa rămân însărcinată și contraceptive nu am luat niciodată pt ca mi-a fost frica ca ma îngraș

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mihaela
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mihaela
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.