Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot să scap de atacuri de panica ? raspuns medic

Atac de panica
Intrebare postata de Utilizator11706375048 cu 3 luni in urma

Am atacuri de panica de 15 ani nu știu ce medicament să folosesc, lipsă de aier, durere în piept, și sub coastă toată durerea în partea dreaptă și puțină amețeală durează cam 5,20 minute

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot să scap de atacuri de panica ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 3 luni)

Buna ziua,

Primul pas ar trebui sa fie consultarea unui profesionist, precum un psihiatru sau psiholog. Ei va pot ajuta sa intelegeti cauza atacurilor de panica si sa va ofere un plan de tratament adecvat. Acest plan de tratament poate include terapie, medicatie sau o combinatie a ambelor.

Medicatia este adesea utila in cadrul tratamentului pentru atacuri de panica. Exista mai multe clase de medicamente care pot fi folosite, inclusiv antidepresive, benzodiazepine, sau medicamente care regleaza presiunea sanguina.

Terapia cognitiv-comportamentala este adesea foarte eficienta in tratamentul atacurilor de panica. Acest tip de terapie va ajuta sa intelegeti si sa schimbati modelele de gandire care duc la atacuri de panica.

In plus, exista metode de autogestionare pe care le puteti incerca. Exercitiile de respiratie profunda, relaxarea musculara progresiva sau meditatia pot fi utile pentru a va calma in timpul unui atac de panica. Mentinerea unui stil de viata sanatos, inclusiv o dieta echilibrata nutritiv, odihna adecvata si exercitii fizice regulate, poate ajuta de asemenea in reducerea atacurilor de panica.

Alegeti un medic specialist potrivit pentru dumneavoastra: https://www.clickmed.ro/medic/psihiatrie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Anxietate-si-atac-de-panica/cum-abordam-si-gestionam-atacul-de-panicai-de-vorba-cu-psihoterapeut-lav_19275
sfatulmedicului.ro/Anxietate-si-atac-de-panica/masuri-imediate-in-cazul-unui-atac-de-panica_16180

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Clinica Hope MClinica Hope este un medic autorizat SFM (acum 2 luni)

Imi pare rau sa aud ca treci prin asta. Consulta un medic spacialist in sanatatea mintala pentru un tratament adecvat. Pana atunci, incearca tehnici de respiratie si gandire pozitiva pentru a-ti calma anxietatea.

Sper sa te simti mai bine curand!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Clinica Hope
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Clinica Hope
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.