Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot scapa de durere de sold,femural si glezna picio drept ?

Durere
Intrebare postata de Ionel Brebu cu 3 luni in urma

Bună ziua! De cca o lună de zile mi a apărut din senin o durere de șold spre fesa dreapta și radiază când în femural,când în gleznă. Când este umiditatea sub 70% îmi trece,când urca după 90% în sus,ma doare foarte tare,ma calmează baia fierbinte și aplicarea cu apa calda pe șold, astăzi uniditatea atmosferica a fost 62% și nu m a durut deloc,menționez ca locuiesc în Anglia unde este în permanenta umiditate crescută. Vă mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot scapa de durere de sold,femural si glezna picio drept ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 luni)

Buna ziua!

Durerea de sold, femural si glezna poate avea mai multe cauze, de la leziuni, inflamatii, pana la probleme articulare sau musculare. Pentru a scapa de durere, este important sa identificati cauza din spatele acesteia si sa urmati un tratament adecvat. Iata cateva recomandari generale pentru a va ajuta:

1. Consultati un medic - Este important sa va adresati unui specialist pentru un diagnostic corect si un plan de tratament adecvat. Medicul va poate recomanda teste suplimentare sau o terapie fizica, in functie de cazul dumneavoastra.

2. Evitati suprasolicitarea - Incercati sa evitati activitatile care va agraveaza durerea. Daca trebuie sa faceti efort fizic, asigurati-va ca folositi tehnici corecte si ca incalziti inainte de a incepe.

3. Aplicati comprese calde - Aplicarea de comprese calde pe zona dureroasa poate calma durerea si poate relaxa muschii incordati. De asemenea, un dus sau baie calda poate ajuta la ameliorarea disconfortului.

4. Faceti exercitii de intindere - Exercitiile de intindere pot ajuta la imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor. Acestea pot fi utile in cazul durerilor musculare sau articulare.

5. Luati analgezice - Daca durerea persista si afecteaza activitatile de zi cu zi, medicul dumneavoastra va poate prescrie analgezice pentru a atenua disconfortul.

Este foarte important sa consultati un medic pentru a obtine un diagnostic clar si un tratament adecvat pentru durerea de sold, femural si glezna piciorului drept. Fiecare caz este unic si poate necesita o abordare specifica.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ortopedie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Hernia-de-disc-si-lombosciatica/cauzele-principale-care-influenteaza-durerile-de-sold_14909

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.