Clickmed
programare rapida la medic

Ce ma sfatuti sa eau pentru a scapa de dureri ?

Durere
Intrebare postata de Utilizator11704460208 cu 3 luni in urma

Buna ziua de 2 luni și ceva tot am dureri d stomac în continuare am fost la medic și mia zis ca am un microb la stomac am luat antibiotic 2 săptămâni dar degeaba diagnosti gastrita și mia zis ca durerile le am la stomac din cauza fierei ca , am pietre la fiere ce pot lua se mai confrunta cineva cu asa ceva ce ma sfătuit sa ea mia zis ca ar trebui sa ma operez d fiere

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce ma sfatuti sa eau pentru a scapa de dureri ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 3 luni)

Buna ziua,

Iata cateva posibile sugestii generale care ar putea sa-ti ofere un oarecare confort:
1. Incearca o dieta echilibrata si sanatoasa, evitand alimentele procesate, picante si grase. Inlocuieste-le cu alimente bogate in fibre, cum ar fi legumele si fructele proaspete.
2. Consuma mese mici si regulate, evita supraalimentarea si evita sa mananci cu cel putin doua ore inainte de culcare.
3. Este important sa te hidratezi corect, asa ca asigura-te ca bei suficiente lichide in timpul zilei. Evita bauturile carbogazoase si alcoolul.
4. Redu stresul si gaseste metode de relaxare care sa te ajute sa te simti mai bine. Poti incerca exercitii de respiratie, meditatie sau o plimbare in aer liber.
5. Daca folosesti medicamente pe baza de reteta sau suplimente, asigura-te sa le iei conform indicatiilor medicului tau si comunica-i orice alte medicamente pe care le utilizezi.

Cu toate acestea, pentru a obtine cel mai bun sfat in ceea ce priveste durerile de stomac si pietrele biliare, ar fi cel mai bine sa consulti un specialist care poate evalua situatia ta medicala in ansamblu si sa iti ofere un plan de tratament personalizat.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/gastroenterologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Boli-intestinale/durerile-de-stomac-cauze-si-afectiuni-posibile_7855

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.