Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot scăpa de miros urat vaginal?

Afectiuni uterine
Intrebare postata de Andra cu 3 luni in urma

Acum 3 săptămâni am fost la urgențe din cauza grețurilor , febrei și vărsături lor unde mi s a pus diagnostic de infecție vaginală . Intr adevăr aveam un miros foarte neplăcut vaginal , de care nu scăpăm indiferent de câte produse de igienă foloseam și de câte ori le foloseam . După tratament cu antibiotic mi a dispărut mirosul, însă la 2 săptămâni mi a apărut iarăși . Soțul meu crede ca îl înșel și ca de aceea am mirosul acesta . Pentru ca el nu are acest miros și nu se confruntă cu nimic de genul . Vă rog să mă ajutați cu un raspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot scăpa de miros urat vaginal?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 3 luni)

Buna ziua,

In primul rand, este important sa intelegi ca mirosul vaginal normal poate varia in functie de diferiti factori, cum ar fi dieta, nivelurile hormonale si secretiile naturale. Cu toate acestea, un miros vaginal puternic, neplacut poate indica o infectie sau o alta afectiune si trebuie investigat si tratat de un medic.

Daca ai fost deja la medic si ai primit un diagnostic de infectie vaginala, dar mirosul a revenit dupa tratament, este important sa te consulti din nou cu medicul tau. Infectiile vaginale pot necesita tratament repetat sau diferite medicamente pentru a fi eliminate complet.

Exista cateva masuri pe care le poti lua in ingrijirea personala pentru a preveni si a reduce mirosul vaginal neplacut:

1. Mentine o igiena intima adecvata, dar evita sa folosesti sapunuri parfumate, dusuri vaginale sau alte produse cosmetice care pot perturba echilibrul bacterian natural al vaginului.
2. Foloseste lenjerie de bumbac, care permite pielii sa respire si poate preveni acumularea de umiditate in zona vaginala. Evita lenjeria stramta sau din materiale sintetice.
3. Evita sa porti tampoane parfumate sau absorbante interne pentru perioade lungi de timp, deoarece acestea pot crea un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor.
4. Mentine un stil de viata sanatos, care include o alimentatie echilibrata si activitate fizica regulata pentru a mentine un sistem imunitar puternic.

Este important sa comunici deschis cu sotul tau si sa-l informezi despre situatia ta medicala. Mirosul vaginal poate fi cauzat de multe alte motive.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes:https://sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/secretiile-vaginale-cand-ar-trebui-sa-ne-ingrijorami_16966

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11705155018 (acum 3 luni)

Daca este infectie vaginala,sotul tau ti-o da
El poarta o bacterie
Si ar trebui sa faca tratament împreuna cu tine
Daca nu face si el tratament,tu il faci degeaba
Si poate chiar el ti-a adus-o de la alta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11705155018
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11705155018
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.