Clickmed
programare rapida la medic

Sarcină sau dereglare hormonală?

Sarcina
Intrebare postata de Utilizator11702153759 cu 4 luni in urma

Vă rog tare mult sa mă ajutați!🙏🙏🙏😢
Pe 21 octombrie am avut ultimul ciclu, începând din acea zi am luat anticoncepționale Belusha 7 zile până pe 27 octombrie la care am renunțat din cauza reactiilor adverse,greață, sâni sensibili dureri...pe 28 am avut contact neprotejat,nu ne-am protejat deloc, pe 26-28-31 octombrie. Apoi nici pe 9-11-16-23 noiembrie. Ovulația am avut pe 8 -9 Maxima. Pe 22 noiembrie am avut o pata roz, pe 23 o pata maro, pe 24 un absorbant slim destul de plin cu sânge maro, pe 25 iar puțin sange roz și pe 26 mult mucus transparent cu o culoare rozalie frumoasă și am mai avut două zile ceva sânge roșu aprins puțin de tot.
Pe data de 15 noiembrie am făcut primul test era pozitiv cu liniuță roz timp de 5 zile. După care au devenit tot mai ușor vizibile s-au evaporat deoarece am mai făcut de atunci teste, toate negative dat am simptome tot mai accentuate de sarcina. Am 3 copii și avorturi spontane și medicamentoase. Dar așa ceva nu am pățit din cauza că nu am luat niciodată anticoncepționale. Și mă gândesc să influențeze testele fals-pozitive din cauza medicamentelor antidepresive in urma unui stres puternic?! Oare să fiu însărcinată? Ne dorim copilul mult de tot. Doream sa fac o ecografie transvaginala pentru inceput sa nu fie o sarcina extrauterina, am înțeles că testele fals negativ te păcălesc și sunt mai credibile de a fi însărcinată decât cele fals pozitive. Nu am înțeles totuși cate săptămâni as avea de sarcina daca sunt?Deoarece am doua prietene și ai spus că primul test de sarcina a aparat pozitiv doar după 6 săptămâni. Nu mai știi cum e căci am 45 ani și fiecare sarcina e diferită. Doar că pe 8-9 sigur am avut ovulația, iar pe 15 imediat aveam test pozitiv cu liniuță roz. Apoi pe 22 am crezut că e implantarea.sau a fost un avort spontan fiind mica sarcina, poate 2 săptămâni?
Vrei să dai mai multe detalii despre întrebare?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcină sau dereglare hormonală?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Este important sa consulti un medic pentru a obtine un diagnostic adecvat si o evaluare a starii tale de sanatate. Un test de sarcina poate oferi indicii initiale, dar nu poate inlocui o consultatie medicala si investigatiile suplimentare cum ar fi ecografia transvaginala. Numarul de saptamani de sarcina poate fi estimat in functie de data ultimei menstruatii si de simptomele tale, dar doar medicul tau poate oferi o evaluare exacta.

Recomandam un consult de specialitate pentru a afla mai multe informatii si ingrijire corespunzatoare: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/primele-semne-de-sarcina_10886

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator11702153759 (acum 4 luni)

Mulțumesc frumos . Miercuri am programare .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11702153759
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11702153759
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11702153759 (acum 4 luni)

Din păcate nu reușesc să deschid răspunsul la întrebarea mea :(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11702153759
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11702153759
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.