Clickmed
programare rapida la medic

De ce mi-a întârziat menstruația 2 săptămâni?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Utilizator11701909669 cu 4 luni in urma

În 22 octombrie am făcut sex neprotejat cu fostul meu iubit, eram la menstruație iar el a ejaculat în mine. am luat pastila de a doua zi după 20 de ore, trebuia sa fiu in 22 noiembrie dar suntem în 7 decembrie și încă nu mi-a venit..am făcut un test de sarcină in urmă cu câteva zile, e negativ, da semne ca trebuie sa vina menstruația cum ar fi pete galbene pe lenjerie sau dureri de sânii dar îmi fac griji pentru ca mi-a întârziat atat de mult și încă nu mi-a venit 🤷🏻‍♀️

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce mi-a întârziat menstruația 2 săptămâni?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 4 luni)

Buna ziua,

Exista mai multe motive pentru care menstruatia poate intarzia. Unul dintre cele mai comune motive este stresul. Si ingrijorarile cu privire la sarcina pot contribui la acest stres si pot provoca intarzierea menstruatiei.

Pastila de a doua zi poate afecta, de asemenea, ciclul menstrual, determinand intarzieri. Este posibil sa fie nevoie de cateva cicluri pana cand ciclul menstrual revine la normal dupa luarea acestei pastile.

Este important sa retineti ca testele de sarcina pot oferi rezultate inexacte daca sunt facute prea devreme sau daca nu sunt folosite corect. Daca aveti indoieli in continuare, este recomandat sa consultati un medic pentru a efectua un test de sange pentru a exclude sau confirma o sarcina.

Pe langa stres si pastila de a doua zi, alti factori care pot cauza intarzieri menstruale includ schimbarea dietei, fluctuatiile normale ale greutatii corporale, exercitiul fizic excesiv, tulburarile hormonale, sindromul ovarelor polichistice sau alte probleme de sanatate. Daca intarzierea persista sau apar alte simptome ingrijoratoare, este cel mai bine sa consultati un medic pentru o evaluare suplimentara si pentru a va linisti.

Este intotdeauna important sa utilizati protectie adecvata in timpul actului sexual pentru a preveni sarcina nedorita si raspandirea infectiilor cu transmitere sexuala.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/de-ce-intarzie-menstruatia_13859

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.