Clickmed
programare rapida la medic

Atac de panică în somn ? raspuns medic

Atac de panica
Intrebare postata de Andrei cu 6 luni in urma

Bună ziua , mă trezesc noaptea odată pe lună sau mai mult speriat îmi bate inima foarte tare oare sa fie Atac de panică ? Vreau să știu pot păți ceva sau ca bate inima așa tare ? Sau nu ? Cred ca e de la atac de panică …vreau sa imi spuneți mulțumesc aștept răspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Atac de panică în somn ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

SfatulMedicului (acum 6 luni)

Buna ziua!

In mod normal, bataile rapide ale inimii in timpul unui atac de panica nu dauneaza sanatatii fizice. Totusi, este recomandat sa consulti un medic pentru o evaluare adecvata in situatii de genul acesta, pentru a elimina alte posibile cauze si pentru a primi sfaturi adecvate.

Atacurile de panica pot aparea in timpul somnului sau in orice alt moment al zilei si pot varia in intensitate si simptome resimtite. Printre simptomele comune ale unui atac de panica se numara: batai rapide ale inimii, dificultati de respiratie, senzatie de sufocare, ameteli sau lesin, senzatie de eliberare sau pierdere a controlului, ingheturi sau furnicaturi si transpiratii excesive.

Daca te confrunti frecvent cu aceste simptome si daca afecteaza calitatea somnului, este recomandat sa consulti un medic. Acesta poate oferi un diagnostic precis si recomandari de tratament sau tehnici de gestionare a stresului.

Este important sa ai in vedere ca atacurile de panica sunt tratabile si foarte multe persoane se recupereaza complet cu ajutorul tratamentului adecvat si a tehnicilor de gestionare a stresului.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/psihologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Anxietate-si-atac-de-panica/masuri-imediate-in-cazul-unui-atac-de-panica_16180

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Andrei (acum 3 luni)

Bună ziua anul trecut dintr-o dată m-am confruntat cu atacuri de panică și spasme la tot corpul bă la abdomen ba la picioare la mâini m-am speriat foarte tare nu se mai oprea a durat câteva luni după am făcut analizele toate ok puțin calciu scăzut după acea am luat magneziu după un timp nu mai mi-a făcut chiar așa tare să liniștit am început sportul totu ok acuma nu prea mai am treabă la corp la picioare mai mult acuma și la față plus ca nu îmi antrenez picioarele aș vrea să știu sunt de speriat este ceva grav aceste lucruri ce să iau ce să mai fac ?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Andrei
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Andrei
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Clinica Hope MClinica Hope este un medic autorizat SFM (acum 2 luni)

Bataile rapide ale inimii si senzatia de frica pe care o resimti noaptea ar putea indica prezenta unui atac de panica. Este important sa intelegi ca atacurile de panica sunt reactii puternice ale corpului la stres si anxietate si, de obicei, nu sunt periculoase in sine. Cu toate acestea, este recomandat sa consulti un medic psihiatru pentru o evaluare completa si pentru a discuta despre simptomele tale. Psihiatrul poate oferi sfaturi si tratamente adecvate pentru a gestiona atacurile de panica si pentru a-ti imbunatati starea generala de sanatate mentala.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Clinica Hope
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Clinica Hope
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.