Clickmed
programare rapida la medic

Am nevoie de un raspuns va rog ?

Sarcina
Intrebare postata de Alina cu 6 luni in urma

Buna ziua! Am relatie de mult timp cu prietenul meu si relatiile noastre sexuale au fost mereu neprotejate nu am ramas niciodata insarcinata. Pe 3 aprilie am avut contact cu un alt baiat 🙄 cateva minute la inceput a fost neprotejat dupa am continuat protejat cu prezervativ dar el la ejaculare a mai tinut o acolo continuand cateva secunde, prezervativ nu s a rupt si nu am fost atenta daca avea sperma in prezervativ.. dar este posibil sa fii intamplat ceva rau? Menstruație mi a venit dar nu a curs foarte mult.. Am avut contact neprotejat cu prietenul meu in aceea perioada si acum sunt insarcinata.. Este posibil cu acel baiat sa se fii intamplat

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am nevoie de un raspuns va rog ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

SfatulMedicului (acum 6 luni)

Buna ziua,

In primul rand, trebuie sa intelegi ca niciun mijloc de contraceptie nu ofera o protectie de 100%. Chiar si utilizarea regulata si corecta a prezervativului poate prezenta un risc redus de sarcina, deoarece exista intotdeauna posibilitatea de rupere. In plus, ejacularea sau prezenta spermei in exteriorul prezervativului dupa ejaculare poate creste riscul de sarcina.

In cazul tau, daca ai avut contact sexual neprotejat cu alt baiat chiar inainte sau in timpul perioadei tale fertile, exista un risc potential de sarcina. Faptul ca ai avut menstruatia nu exclude complet posibilitatea unei sarcini, deoarece unele femei pot avea sangerari usoare sau neregulate chiar si in timpul sarcinii.

Consultarea unui medic este esentiala pentru a confirma sarcina si pentru a determina data estimata a conceptiei, ceea ce ar putea ajuta la clarificarea situatiei.

In viitor, pentru a evita situatii de acest gen si pentru a preveni sarcinile nedorite si transmiterea bolilor cu transmitere sexuala, este important sa utilizati intotdeauna protectie adecvata in timpul contactului sexual si sa discutati cu partenerul despre metodele contraceptive si despre masuri de protectie.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes:https://sfatulmedicului.ro/Boli-cu-transmitere-sexuala/cele-mai-des-intalnite-boli-cu-transmitere-sexuala_19408

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alina (acum 6 luni)

Pe 3 aprilie am facut cu acel baiat cateva minute neprotejat si pana la final protejat prezervativ nu sa rupt dar a ejaculat acolo inauntru cu prezervativ tot in acele zile am facut o si cu baiatul care traiesc, cu care nu am ramas pana acum (neprotejat) si pe 12 aprilie mi a venit menstruația dar nu a curs foarte mult, cand am fost la control pe 5 iulie aveam 12 saptamani fixe. mi s a spus ca am ramas pe la sf lunii . Ce credeti? Cu cine as fii putut ramane 😢

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Admin SfatulMedicului (acum 6 luni)

Buna ziua,

Pentru a verifica daca un barbat este tatal biologic al unui copil, consultarea unui medic este esentiala in clarificarea situatiei.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Stabilirea-paternitatii/teste-genetice-pentru-determinarea-legaturilor-familiale_1324

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alina (acum 6 luni)

Chiar ieri am fost la control si mi a spus cu alte cuvinte fertilizarea. Ovulația a fost la sf de luna aprilie... Sa fie asa?.. Daca este asa inseamna ca baiatul cu care am facut o protejat pe 3 aprilie.. Cred ca nu are legatura... Si cred ca e baiatul cu care traiesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alina
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alina
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.