Clickmed
programare rapida la medic

Atacuri de panica anxietate ? raspuns medic

Atac de panica
Intrebare postata de Andrei cu 7 luni in urma

Buna ziua de ceva vreme încoace tot simt de vreo 2,3 ori pe zi ceva in piept gen ca se zbate și după se oprește …pulsu e bun 65,75 tot așa e când fac sport chiar și 50 oare sa fie de la axietate toate astea ? Cu inima nu cred ca am nimic din moment ce am așa pulsul și tensiune 118 cu 75 ma puteți ajuta mulțumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Atacuri de panica anxietate ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

SfatulMedicului (acum 7 luni)

Buna ziua!

Simptomele pe care le descrieti, precum senzatia de batai rapide ale inimii si pulsul scazut, pot fi asociate cu atacurile de panica si anxietate. Atacurile de panica se manifesta prin episoade bruste de teama intensa, insotite de simptome fizice precum batai rapide ale inimii, palpitatii, transpiratie abundenta.

Este important sa consultati un medic specialist, precum un psihiatru sau un psiholog, pentru a avea o evaluare adecvata a simptomelor si pentru a primi un diagnostic corect. Acesta va poate oferi un plan de tratament adecvat care poate include terapie cognitiv-comportamentala si/sau medicatie, daca este necesar.

Inafara de aceasta, unele persoane pot experimenta simptome similare din cauza altor afectiuni, precum probleme cardiace sau tiroidiene. Este intotdeauna bine sa faceti o evaluare medicala pentru a exclude orice alte cauze posibile ale simptomelor dumneavoastra.

Este important sa discutati cu un medic pentru a primi evaluarea si tratamentul corect. Doar un specialist va poate ajuta sa aflati cu siguranta cauza simptomelor si sa va ofere solutii adecvate.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/psihologie

Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Boli-ale-inimii-si-vaselor/palpitatiile-semn-al-anxietatii-sau-al-unei-boli-de-inimai_15193

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Clinica Hope MClinica Hope este un medic autorizat SFM (acum 2 luni)

Senzatia pe care o descrii poate fi asociata cu anxietatea. Este posibil ca simptomele tale sa fie generate de anxietate si nu de o problema cardiaca. Cu toate acestea, este important sa consulti un medic psihiatru pentru o evaluare completa. Medicul psihiatru poate oferi indrumare si tratament adecvat pentru gestionarea anxietatii si a simptomelor asociate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Clinica Hope
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Clinica Hope
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.