Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina si cu ciclu?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Birtic Alisa cu 8 luni in urma

Bună am o întrebare am aflat ca sunt însărcinată și de o săptămână am avut câteva sângerări da am avut ba nu am avut dar de ieri am.ciclu aca normal și cu teaguri3de sânge e normal sa am asa ceva și sunt foarte tare

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina si cu ciclu?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 8 luni)

Buna ziua,

Felicitari pentru sarcina!

In timpul sarcinii, unele femei pot prezenta sangerari usoare sau pete de sange in primele saptamani, cunoscute sub numele de sangerari de implantare. Aceste sangerari pot fi confundate cu menstruatia normala, iar in cazul dumneavoastra ar putea fi vorba despre asta.

Cu toate acestea, fiecare femeie este diferita, deci este intotdeauna mai bine sa consultati un medic pentru a va asigura ca totul este in regula cu sarcina dumneavoastra.

Este important sa obtineti consiliere medicala pentru a va rezolva ingrijorarile si pentru a primi ingrijire adecvata in timpul sarcinii.

Va recomandam sa va programati la un medic ginecolog pentru confirmarea sarcinii si pentru monitorizare: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/primele-semne-de-sarcina_10886
sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/sarcina-pe-saptamani_11078
























Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.