Clickmed
programare rapida la medic

Ciclu menstrual dereglări sau sarcină ?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Utilizator11634125618 cu 9 luni in urma

Bună seara doamna doctor am o întrebare luna asta iulie mi a venit ciclu menstrual doar 2 zile mi a venit pe 2 și pe 4 nu am mai a avut este posibil să fiu însărcinată sau este o dereglare nu mă ținut niciodată 2 zile è prima dată mi e îmi vine 5, 6 zile mă ține menționez cum sa terminat ciclu menstrual eu si soțul am avut relații intime până pe 13 iulie nu știu nici când sunt la ovulație sau fertilitate că eu nu am avut un ciclu menstrual regulat de 28 zile în fiecare lună îmi venea dar diferite date și mă ținea 5, 6 zile vreau sa îmi spuneți vă rog dacă e o dereglare sau sunt însărcinată am născut prematur cezariană la 8 luni fără 2 zile acum un an am făcut 2 teste negative a dureri de burtă jos îmi curge o secreție albă

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ciclu menstrual dereglări sau sarcină ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 9 luni)

Buna ziua,

Exista mai multe motive pentru care ciclul menstrual poate sa aiba modificari de durata. Uneori, dereglarile menstruale pot aparea in urma stresului, a schimbarilor in greutate, a alimentatiei sau a altor factori. Totusi, un ciclu menstrual mai scurt decat in mod normal poate fi un semn al sarcinii. Daca ai avut relatii sexuale neprotejate inainte de perioada menstruala sau in timpul perioadei de fertilitate, exista posibilitatea sa fii insarcinata. Pentru a avea certitudinea, iti recomand sa faci un test de sarcina sau sa consulti un medic pentru o evaluare completa. Ac***a in vedere ca ai avut o nastere prematura in trecut, ar fi bine sa discuti cu medicul despre aceste simptome si despre potentialul unei sarcini. El va putea sa-ti ofere cea mai buna consiliere si sa te ghideze in continuare.

Recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie
Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/de-ce-intarzie-menstruatia_13859

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.