Clickmed
programare rapida la medic

Scurgerile vaginale de culoare maro?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de GeorgetaU cu 9 luni in urma

Bună ziua!
Luna aceasta mi-a întârziat ciclul menstrual 2 zile, dar înainte de menstruație am avut o infecție urinară și am luat ceva medicamente de la farmacie timp de 5 zile. Menstruația mi-a venit ok, 4 zile cum vine in general, dar după terminarea menstruație am avut contact sexual cu soțul meu. După contact am sângerat, și în următoarele 2 zile ( acum sunt a doua zi ) mi-au apărut pe chilot câteva pete de culoare mai maronie ( ceva culoare deschisa dar nu e chiar roșie) Menționez faptul că încă simt ceva disconfort la uretra și că în perioada sărbătorilor de iarnă 2022 am fost la control ginecologic inclusiv test Papanicolau și a ieșit totul ok.
Vă mulțumesc pentru raspuns!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scurgerile vaginale de culoare maro?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 9 luni)

Buna ziua!

Este posibil sa ai scurgeri vaginale maronii dupa contactul sexual din cauza unei iritatii a colului uterin sau a mucoasei vaginale. Acesta poate fi rezultatul unui traumatism minor sau a uscaciunii vaginale. De asemenea, pot fi implicate si alte cauze, cum ar fi infectii vaginale sau vaginita atrictionala.

Daca ai avut o infectie urinara si ai luat antibiotice, este posibil ca acestea sa fi afectat si flora vaginala, ceea ce poate contribui la aparitia scurgerilor maronii.

Medicul va putea identifica cauza exacta a scurgerilor si va putea oferi un tratament adecvat, daca este necesar. De asemenea, este important sa mentionezi medicului simptomele de disconfort la uretra.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie
Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/secretiile-vaginale-cand-ar-trebui-sa-ne-ingrijorami_16966

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.