Clickmed
programare rapida la medic

Pot rămâne însărcinată în aceste condiții?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de my2 cu 9 luni in urma

Dacă nu a avut loc ejaculare în interior, un contact scurt ale organelor genitive (maxim 2 minute), fără ca penisul să intre complet în vagin, neavând ciclu menstrual regulat, este probabil să rămâi însărcinată?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Pot rămâne însărcinată în aceste condiții?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 9 luni)

Buna ziua,

Potential, exista un risc de sarcina intr-o astfel de situatie, chiar si fara ejaculare in interior. Spermatozoizii pot fi prezenti in secretiile preseminala sau pot fi prezenti in regiunile genitale externe, chiar inainte de ejaculare. Desi acest risc este mic, nu este exclus. Faptul ca nu ai un ciclu menstrual regulat poate face dificila determinarea exacta a perioadei tale fertile, ceea ce creste riscul.

Pentru a evita astfel de situatii, este recomandat sa folosesti intotdeauna o forma de contraceptie adecvata si sa ai grija sa te protejezi in timpul actului sexual. Daca ai ingrijorari legate de o posibila sarcina, este cel mai bine sa consulti un medic sau sa efectuezi un test de sarcina pentru a fi sigura: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie
Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/informatii-de-baza-despre-sex_13763

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.