Clickmed
programare rapida la medic

Poate fi sarcina?

Sarcina
Intrebare postata de Ana cu 10 luni in urma

Mi am început viata sexuala pe 22 aprilie înainte de menstruație ( am ovare polichistice deci ciclu neregulat)
Prezervativul s a spart deci în maxim o ora am luat escapelle, mi a fost puțin rau ,pe 2 mai am avut menstruația propriu zisa ,.am fost la analize (la sfatul ginecologului) pe 9 mai ,toate ok ,sunt pe anticoncepționale dar luna aceasta în iunie menstruația a fost foarte ciudata . Marți (13.06) si miercuri am avut scurgeri maronii iar joi a început menstruația dar nu la fel de abundenta. Azi mi s a terminat (19.06) și trebuie sa încep din nou o folie de anticoncepționale (midina ,înainte luam desorelle) . Sâmbăta ( 17.06) am avut frisoane, dureri mari de rinichi,febra și stare de voma . Pana acum nu am avut niciun simptom de sarcina dar îmi e tare ,tare frica, sunt disperata. Mai am mici dureri de ovare și simt un puls în stomac ( poate fi legat de sarcina ? Nu mi doresc una sunt disperata)
Am nevoie de un sfat ,orice va rog.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Poate fi sarcina?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum 10 luni)

Buna ziua,

In primul rand, puteti face un test de sarcina pentru a elimina orice suspiciune sau teama. Chiar daca ati luat Escapelle si ati avut menstruatia, exista intotdeauna posibilitatea unei sarcini, prin urmare puteti sa verificati cu un test.

In al doilea rand, schimbarea brusca a anticonceptionalelor poate cauza modificari in ciclul menstrual, asa ca este posibil ca menstruatia dumneavoastra sa fi fost ciudata din cauza acestui lucru.

In ceea ce priveste simptomele dumneavoastra, este posibil sa fie legate sau nu de o sarcina. Cel mai bine ar fi sa consultati un medic ginecolog pentru a face o evaluare si pentru a exclude orice complicatii.

In cele din urma, este important sa luati masuri de protectie adecvate in timpul actului sexual pentru a preveni orice problema de genul acesta in viitor. Discutati cu medicul despre metodele cele mai potrivite de contraceptie pentru dumneavoastra.

Va recomandam sa va programati la medic: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Boli-genitale-feminine/dereglarile-ciclului-menstrual_15504
sfatulmedicului.ro/Sarcina--nasterea-si-lauzia/primele-semne-de-sarcina_10886

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.