Clickmed
programare rapida la medic

De ce imi intarzie menstruatia?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Marimaow cu 11 luni in urma

Am inceput sa pun prezervativul invers pe capul penisului, dar nu l am rulat apoi l am intors si pus pe partea care trebuie fara sa l mai sterg. Partenera dupa partida cand a ajuns acasa a inceput sa aiba cativa stropi de sange pe chiloti. Peste 2 zile iar am facut o tot protejat si i a dat sangele mai mult pe loc si dupa s a sters si nu mai avea nimic. Pe 21 sau pe 23 luna asta trebuia sa i vina menstruatia..si nu i a venit. Ii curg tot felul de lichide albe si transparente. Nu prea isi da seama daca este sau nu la ovulatie ca-i curg de o saptamana sau doua. A facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative..Credeti ca e ok sa nu i vina menstruatia de 6-8 zile?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce imi intarzie menstruatia?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum 10 luni)

Buna ziua,

Utilizarea prezervativului invers si apoi intoarcerea acestuia poate creste riscul de rupere sau de scurgeri in timpul actului sexual. Daca partenera dumneavoastra a avut sangerare usoara dupa actul sexual si aceasta nu a persistat sau a fost insotita de simptome severe, este posibil ca sangerarea sa fi fost cauzata de o iritatie sau leziune minora.

Intarzierea menstruatiei poate avea diverse cauze, iar stresul, schimbarile hormonale, fluctuatiile normale ale ciclului menstrual sau alte factori pot contribui la aceasta.

Daca partenera dumneavoastra este ingrijorata in continuare de intarzierea menstruatiei, este recomandat sa consulte un medic ginecolog pentru evaluare si sfaturi suplimentare.

Lichidele albe si transparente pe care le descrieti pot fi normale si pot indica schimbarile hormonale asociate cu ciclul menstrual si ovulatia.

Cu toate acestea, doar un medic ginecolog poate oferi o evaluare adecvata si determina daca este nevoie de investigatii suplimentare sau de alte interventii.

Ii puteti face o programare la un medic ginecolog: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Metode-contraceptive/pilulele-contraceptive_988
sfatulmedicului.ro/Metode-contraceptive/metode-contraceptive_1025

Alegeti cu responsabilitate cea mai buna metoda contraceptiva pentru dumneavoastra si partenera dumneavoastra!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.