Clickmed
programare rapida la medic

Este vreo șansa să fie însărcinată?

Sarcina
Intrebare postata de cu 11 luni in urma

Bună, am avut parte de un sex oral și apoi am ejaculat pe spatele ei e stand in poziția doggy, dar apoi puțin lichid s-a scurs pe anus și apoi din câte am observat eu, imediat pe pat, neajungand la nivelul vulvei, apoi am șters imediat zona de 3 ori cu șervețele uscate. Dacă mă înșel totuși, și s-a scurs o cantitate minuscula la nivelul labiilor, este vreo posibilitate să ajungă în vagin? Sau chiar dacă ea era excitată și umedă in zona aia, spermatozoizii nu au aceasta calitate de a se infiltra prin labii ca mai apoi sa ajungă in vagin? (ca informație adițională, ea e virgină și a fost penetrata doar cu degetele) Ea avuse ciclu menstrual cu 10 zile înainte și după ce am ejaculat și am curățat acolo cu șervețelele, i am făcut sex oral și are o teama că eu sa nu fi avut sperma pe degete, chiar dacă eu eram șters de sperma…
Mă îngrijorez degeaba?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este vreo șansa să fie însărcinată?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum 11 luni)

Buna ziua,

Este important sa discutati cu partenera dumneavoastra despre contraceptia adecvata si sa utilizati masuri de protectie pentru a preveni o eventuala sarcina nedorita si a reduce riscul de transmitere a bolilor cu transmitere sexuala.

II recomandam partenerei dumneavoastra sa se programeze la un medic ginecolog: https://www.clickmed.ro/medic/ginecologie

Articole recomandate:
sfatulmedicului.ro/Sex-si-erotism/informatii-de-baza-despre-sex_13763
sfatulmedicului.ro/Metode-contraceptive/metode-contraceptive-tot-ce-trebuie-sa-stii-pentru-a-face-cea-mai-sanato_17259

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.