Clickmed
programare rapida la medic

Este normal sa pierd 3 kilograme in doua zile ?

Scaderea masiva in greutate
Intrebare postata de Ioana.V cu un an in urma

Buna ziua
Am 23 de ani ,femeie si am inaltimea de 1.70
De cand ma stiu am avut probleme cu greutatea mea , eram foarte sp***a si nu reuseam sa iau in greutate oricat as fi mancat de mult , pana la 20 de ani nu am putut sa trec peste 50 de kilograme , de cand am plecat de acasa si am ajuns in germania , am inceput sa ma ingras considerabil , am ajuns sa am chiar si 58 de kilograme , dar am observat un lucru destul de straniu , ma ingrasam prea repede , in fiecare zi puneam cate un kilogram intreg la greutatea mea , dar in acelasi fel , daca se intampla sa nu mannac o zi intreaga sau sa mananc mai putin slabeam la fel de repede , poate chiar mai repede . Doresc sa mentionez ca am un istoric medical destul de incarcat : am avut ambele picioare fracturate la glezne, de doua ori fiecare picior , dar fiecare pe rand ,apoi , am suferit o fractura la rinichiul din stanga dupa o cazatura , am cotul drept deplasat , o fisura de bazin de alta data cand am cazut , iar corneea sau albul ochiului meu este de fapt albastru .
Cateodata ma confrunt si cu diferite dureri , dureri musculare , dureri abdominale , crampe , uneori si palpitatii , am invatat sa traiesc cu toate astea si datorita faptului ca am o toleranta ridicata la durere.
Nu stiu daca are relevanta , dar nu prea mananc dulce , deloc , prefer mancarea sarata sau iute
Sunt sigura ca nu e ceva normal sa ma ingras asa repede si nici sa slabesc asa repede , daca se poate sa existe vreo explicatie la ce mi se intampla si daca e periculos pentru mine si daca e ceva ce trebuie sa schimb sau sa fac diferit sunt deschisa la opinii si pareri
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este normal sa pierd 3 kilograme in doua zile ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

(acum un an)

Buna ziua,

Exista mai multe conditii medicale care pot duce la fluctuatii bruste ale greutatii. In plus, ati mentionat si alte simptome, precum dureri musculare si abdominale, crampe si palpitatii care pot fi cauzate de o varietate de afectiuni. Prin urmare, un diagnostic corect se poate pune in urma unei evalurari de specialitate pe baza istoricului dumneavoastra medical.

Va recomandam sa va programati la un medic internist : https://www.clickmed.ro/medic/medicina-interna

Articole de interes:
sfatulmedicului.ro/Diete-de-slabit/cresterea-sau-scaderea-brusca-in-greutate_19799
sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/nu-ignorati-pierderile-bruste-in-greutate_16272
sfatulmedicului.ro/Diverse/ce-determina-scaderea-inexplicabila-in-greutate_7934

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.