Clickmed
programare rapida la medic

Sa fie oare repercursiunile trecutului?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de maria456117557 cu 15 ani in urma

Azi sunt o doamna.O profesoara frumoasa de 30 ani casatorita cu un om minunat.problema e ca am niste reactii urate cand ajungem in pat.imi place sa facem dragoste,dar pana ajungem acolo e oribil.ma simt folosita...
sa explic putin trecutul meu!? la 16 ani am fost violata..nu am spus parintilor de frica ca ma vor bate tot pe mine.apoi la 19 ani din nou...de alta persoana.in mabele cazuri am fost atrasa intr-un spatiu mic unde nu am avut scapare.apoi am inceput sa urasc barbatii...m-am culcat cu anumite persoane care ma placeau sa vad ce simt.nu am descifrat nimic din acel comportament.acum sunt cu sotul meu de 9 ani.i-am povestit tot.ma ajuta mereu si nu ma preseaza.imi place sa fac dragoste cu el dar ma simt folosita si imi revin momentele acelea in cap...
imi cer scuze daca nu am scris corect dar am un sir de taste subred...
ma fascineaza ideea ca aici pot scrie ceva ce am tinut in mine atata timp.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sa fie oare repercursiunile trecutului?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

(acum 15 ani)

iubita nu te mai gindi la trecutu tau acum esti o doamna cum tu singura ai zis si cred ca esti si o fata desteapta daca stai mereu sa iti imaginezi ce ti sa intamplat o sa intri in depresii atata timp cit sotul tau iti cunoaste secretele totul este ok inseamna ca se poate comunica cu el si incercati sa faceti din o seara normala o seara romantica poate te ajuta la ceva iti doresc numai bine

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vlad26 (acum 15 ani)

Draga mea, poate ar fi bine sa discuti cu un psihoterapeut problema ta. Este tare greu sa o depasesti singura, pentru ca sunt multe lucruri din sufletul tau care trebuie vindecate. Nu ai de ce sa te simti folosita in relatia intima cu sotul tau. Chiar tu spui: cu el faci dragoste. Ori atunci cand faci dragoste, totul este frumos, cat se poate de pur si sincer. Sunt convinsa ca sotul tau nu te determina sa faci nimic in intimitate fara sa aibe acceptul tau. Lasa trecutul sa fie trecut, priveste spre viitor si bucura-te de prezent. E greu sa uiti daca nu esti ajutata. Incearca sa privesti lucrurile din alt punct de vedere: acum alegerea este a ta, iar tu iti doresti sa te iubesti cu partenerul tau. Mult curaj si optimism!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vlad26
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vlad26
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.