Clickmed
programare rapida la medic

Va rog ajuta-ți-ma , ma confrunt cu probleme la nivelul vaginului foarte dureroase de câțiva ani , ce pot face?

Infectii urinare
Intrebare postata de Daiana cu un an in urma

Buna ziua . Am niste probleme foarte grave și nu mai știu ce sa fac. As fi foarte recunoscătoare dacă as găsi un doctor care sa ma ajute și sa se implice in problema mea , deoarece toți doctorii la care am fost abia m-au băgat in seama.Ultima data când am fost la ginecolog și i-am spus ca trebuie sa i spun toată istoria ca am de mult probleme mi-a spus sa-i spun istoria scurta ca nu are timp.
In fine , am 19 ani , de 3 ani de când mi-am început viața sexuală , am aceste probleme. In decursul acestor 3 ani , am fost la ginecolog , urolog , am luat o grămada de tratamente , însă simtomele mele nu se ameliorează . Am avut Infecții urinare , vaginale , bacteriene , nisip la rinichi , candidoza , dar niciodată nu mi-a spus la doctor ca am ceva grav , deși eu așa simt. Tot timpul era vorba de niște Infecții normale care inevitabil o femeie le face. Primeam tratament și gata . Doar ca la mine nu funcționează nimic , merg la doctor iau tratament , îmi trece după care îmi reapare. Au fost 3 ani groaznici in care m-a durut extrem de tare toată zona genitală , toată viața mea a fost afectată de asta , abia puteam merge la școala din cauza durerii.Pe strada , in oraș , acasă , oriunde , și in special după ce urinez , ma doare de nu mai știu ce sa fac. Ultima data , acum 3 luni când am fost la medic , mi-am făcut urocultura , sumar de urina , ecografie la vezica și rinichi , papanicolau , ecografie la ovare și vagin , toate au ieșit bune , au spus ca din punct de vedere medical eu sunt perfect sănătoasă . Dar eu nu mai știu ce sa fac pentru ca pe mine ma doare in continuare , am un disconfort de nu pot merge nicăieri . Și așa a fost viața mea timp de 3 ani de zile , nu mai știu ce sa fac. In momentul de fata ma doare rău înainte , in timp și după ce urinez , plus sub burta , ma doare așa rău in cât plâng de durere nu știu ce sa mai fac unde sa merg ce analize sa mai fac nu mai pot pur și simplu de durere .. va rog ajutați-ma sau dacă știți un medic foarte bun in Cluj mi-ar fi de folos.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog ajuta-ți-ma , ma confrunt cu probleme la nivelul vaginului foarte dureroase de câțiva ani , ce pot face?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.