Clickmed
programare rapida la medic

Este posibil sa fi ramas însărcinată dacă lichidul preejaculator a pătruns în mine?

Sarcina
Intrebare postata de Vanesa cu un an in urma

Buna ziua! Am sa va explic cum a decurs tot actul sexual.
Pentru început i-am facut sex oral iubitului meu, apoi si a dat drumul. S-a șters cu șervețele si apoi a inceput sa se frece cu penisul de zona mea intimă. Acel lichid si-a facut aparitia si este o posibilitate sa fi intrat in contact cu lichidul meu al cărui rol este de lubrifiere. Sunt șanse sa se fi instalat o sarcina?! A trecut o zi de la acel contact sexual.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Este posibil sa fi ramas însărcinată dacă lichidul preejaculator a pătruns în mine?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

danb (acum un an)

Categoric nu. Ca sa ajungi la sarcina e nevoie de penetrare plus ejaculare. Este nevoie de acel impuls mecanic care sa dea avant spermatozoizilor pentru a ajunge la ovul. Sunt cazuri f f f rare unde femeia a ramas gravida doar de la lichid prespermal dar doar prin penetrarea penisului in vagin, plus unele discutii zic ca de fapt si asta ar fi imposibil.
Ca imagine, calatoria spermatozoidului este una f f lunga, are de patruns tocmai adanc in uter. Uterul si vaginul reprezinta un mediu f neprielnic pentru spermatozoid. In afara de pH prea acid, miscarea de peristaltism este catre in afara, nu inauntru. Ca spermatozoizii sa ajunga la tinta este nevoie de tot substratul chimic al spermei care sa-i ajute sa supravietuiasca pe drum.
Unele studii ziceau la un moment dat ca sansele sa ramai gravida din lichid prespermal sunt la fel de mari ca a ramane gravida in urma unui accident de prezervativ.
Sper ca te-a ajutat. Oricum, pentru linistea ta mentala si sa nu-ti intarzie stopul pe fond de stres, fa un test de sarcina.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de danb
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de danb
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Vanesa (acum un an)

Va mulțumesc enorm! Vazusem tot felul de întrebări si raspunsuri despre lichidul preejaculator, iar momentan nu sunt pregătită pentru a deveni mămică. Va mulțumesc foarte mult pentru raspuns!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Vanesa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Vanesa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.