Clickmed
programare rapida la medic

Rezultate analize?

Boli cu transmitere sexuala
Intrebare postata de membru226723 cu 2 ani in urma

Bună ziua,
De curând am făcut câteva analize de sânge recomandate de medicul alergolog. În aprilie 2021 am avut o sarcina oprita din evoluție.
Analizele inițiale au avut RPR calitativ reactiv și Ac Anti-Treponema pallidum Negativ și TPHA negativ, menționez ca aceste rezultate au fost în timpul confirmării sarcinii și pentru care medicul ginecolog mi-a spus ca pot fi fals pozitiv datorita sarcinii. Cu aproximativ 2 ani în urma în 2019 am avut un mic condilom în zona valvelor (exterior) pe care l-am tratat inițial cu Condyline, a reapărut și ulterior cu Aldara, de atunci nu am mai avut probleme, a dispărut.
La jumătatea lunii mai 2021 am început sa am erupții la nivelul feței, în special nas, frunte, urechi, arcade. La momentul respectiv am pus totul pe seama avortului medicamentos la care am apelat, a vaccinului anti D Rh pe care a trebuit sa îl fac, tot în acea perioada sfârșitul lunii aprilie jumătatea lunii mai m-am vaccinat cu ambele doze Covid, am urmat și un tratament cu augumentin pentru infecție urinara tot in timpul sarcinii. Sarcina a avut doar aproximativ 8 saptamani. Spre sfârșitul lunii și început de iunie aceste erupții s-au concretizat uniform la nivelul feței, gatului și bratelor, la nivelul trunchiului pe spate și abdomen într-o oarecare măsură. Menționez ca în acea perioada am simțit la palpare niște noduli în spatele urechilor, în special doar în cazul uneia dintre urechi, nu imi amintesc exact. Nu am provocat mâncărimi majore, foarte puțin spre sfârșitul perioadei de tratament pe care l-am avut de la dermatolog și o oarecare senzație de arsura pe piele in zonele afectate tot cam pe atunci, doar acestea au fost simptomele.
Dermatologul mi-a recomandat sa merg și la alergolog. Am avut nevoie de o perioada sa ma pot liniști, ținând cont cele întâmplate anterior. Astfel ca, în martie 2022 am reușit sa ma programez și la alergolog, dna doctor a spus ca nu ar fi o problema de alergologie și mi-a recomandat mai multe analize de sânge, dintre care cele care ma îngrijorează sunt Ig M 331 mg/dl interval normal 40-240 și RPR cantitativ 1.98 R. U. interval normal
< 1 Negativ ≥ 1 Pozitiv. Menținez și faptul ca din 2014 am un singur partener, soțul.

Îmi puteți spune, va rog, dacă am motiv de îngrijorare, ar putea fi tot fals pozitiv, însă din ce cauza? Îmi doresc foarte mult un copil. Ce ar trebui sa fac în continuare?

Multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rezultate analize?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 2 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa contactati medicul ginecolog. Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Investigatii-in-sarcina/analize-medicale-premergatoare-sarcinii_1300

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.