Clickmed
programare rapida la medic

Scurgeri puternice după menstruație ?

Ciclul menstrual
Intrebare postata de Utilizator11642313984 cu 2 ani in urma

Buna . Am o problema care tine de câteva luni bune . Am fost la medic , dar dat fiind faptul ca locuiesc in Anglia și aici nimic nu prea e grav ca sa fie băgat in seama, mi s a zis sa aștept sa ma cheme ei la o consultație ...și aștept..și aștept și lucrurile se înrăutățesc . Am vrut o programare la un cabinet privat însă fără trimite de la medicul de familie nu ma pot duce ( și trebuie sa aștept pana considera ei îndeajuns de grav sa facă ceva ) .
Situația cu care ma confrunt este destul de suparatoare încât sa nu pot sta liniștita , deoarece după menstruație , cam la câteva zile , o săptămâna am o scurgere puternica de sânge roșu-maroniu murdar cu multe cheaguri se sânge și mai nou cu sânge uscat , nu am dureri , însă scurgerea tine destul de mult , cam o săptămâna și este destul de puternica încât sa arate exact ca un ciclu menstrual , dar putin mai dura și “mai murdara “. Știu ca nu este o scurgere normala deoarece corpul meu in perioada când apare este slăbit și stomacul meu reacționează foarte sensibil la orice mănânc . Cred ca mi-a apărut acum 7-8 luni și pe fiecare luna s a înrăutățit . Prima data a fost o scurgere normala deloc îngrijorătoare însă acum a ajuns in stadiul in care elimin foarte mult sânge , foarte multe cheaguri și sânge uscat chiar . M am gândit ca poate fi din cauza ob urilor,însă după ce am renunțat la ele mi am dat seama nu ele erau de vina . As vrea sa cred ca nu e ceva pe bagă sexuală , deoarece am același partener de mult timp și folosim prezervativ . Totusi , ce ar putea fi și ce as putea face pana sa ajung la un medic aici sau in România ? Pentru ca ma simt foarte îngrijorată . Mulțumesc mult 🙏

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Scurgeri puternice după menstruație ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.