Clickmed
programare rapida la medic

De ce am stare de ameteala si parca simt ca "se rupe filmul"dupa ce mananc altceva?

Ametelile si vertijul Gastroenterita
Intrebare postata de Utilizator21638999578 cu 2 ani in urma

Acum 6 luni am mâncat salata zilnic cu 2 lamai și de atunci am fost nevoit sa exclud din alimentație bananele,kiwi și orice alte crudități.De 6 luni,singurele alimente pe care le pot manca fără sa am amețeala și stare de rău sunt:carne de pui și vițel,cartofi,morcovi fierți și zilnic cate 1 lingura de unt de arahide și 1 felie de pâine prăjita și o conserva de ton în suc propriu de 2 ori pe săptămâna.Am slăbit de la 91 de kg la 82 de kg în aceste luni.
Zilele trecute am mâncat ou fiert,o bucățica de mar copt sau 2 biscuiți mici bio sau 2 lingurițe de ketchup și am avut aceste stări de rău:amețeala și stare de leșin urmate de multe gaze{râgâiala}.
Sunt disperat pentru ca m-am saturat sa mănânc același lucru.
Am 37 de ani și 1.86 m și 82 kg,și am o mica hernie hiatala.Daca scot untul de arahide din alimentație,slăbesc automat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "De ce am stare de ameteala si parca simt ca "se rupe filmul"dupa ce mananc altceva?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Admin SfatulMedicului (acum 2 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Educatie-pentru-sanatate/dietele-pot-afecta-imunitateai_19100

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Utilizator21638999578 (acum 2 ani)

Buna seara,acum 2 ani și jumătate am avut 130 de kg și mâncam și junk food și ma simțeam foarte bine cu stomacul pana când, în urma unei gustări cu Nutella și în condițiile în care consumam de 2 săptămâni apa alcalina,au început stările de rău cu palpitații și balonare.
De atunci am slăbit treptat fără diete,fără fast food,mâncând echilibrat și sănătos.Am mers la medic gastro și am făcut si un RMN abdominal în care concluziile erau:hepatomegalie moderata,steatoza hepatica,mica hernie hiatala,chist cortical renal stâng,restul în limite normale.La analizele de sânge: FE 34{65-175},Hemoglobina 16,7,B12 207{193-982},restul analizelor în limite normale.
Încet-încet am scos din alimentație multe alimente pentru ca nu am mai putut sa le mănânc,cum ar fi:salata,fasole verde,sfecla,broccoli,măsline,lapte{am încercat și fără lactoza},brânza,cașcaval,varza si nu este o simpla balonare la care pot lua Espumisan sau Rennie,ci stări de rău cu amețeala,uneori palpitatii,imi amorțește fata,azi mi s-au încleștat maxilarele.Toate simptomele astea le am chiar dupa ce mănânc.Nu tolerez decât cartofi fierți,morcovi fierți,carne de pui și de vițel,ton la conserva în suc propriu și puțin unt de arahide.
Având în vedere pandemia,la medic imi este teama sa ma duc,rugămintea mea este daca puteți sa imi dați o idee despre ce ar putea si vorba.Va mulțumesc din suflet

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21638999578
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21638999578
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.