Clickmed
programare rapida la medic

Durere in spatele urechilor la apăsare și undeva la jumătatea cefei spre umeri ?

Afectiuni ale urechii
Intrebare postata de Utilizator11633909192 cu 2 ani in urma

Bună seara, am și eu o rugăminte la un doctor sau la o persoana care a trecut prin asa ceva, ca eu nu reușesc efectiv sa înțeleg care este problema.... Menționez ca totul a început acum 1 an, am început sa simt dureri în spatele urechilor dacă apăs puțin, apoi mergând în jos puțin pe os(maxilar) dar doar imediat lângă ureche nu tot maxilarul și apoi de la jumătatea cefei in jos spre umeri, din același timp plus minus am și câte o nara înfundat mai ales în sezonul rece, am început prin masaj la ceafa și lângă urechi, dar nimic cu voltaren gel, apoi mi-am cumpărat o fașă care încălzește gatul, câteva minute după ce o dau jos e ok apoi iar încep durerile, pt nas am folosit câteva chestii de la farmacie, un spray, și apoi un fel de apă dintr-un lac Sărat sau ceva de genul care doar amelioreaza temporar, dar nu definitiv, menționez ca am o masea de minte care este crescuta în interiorul gingiei ( urmează sa o scot curând) spun asta cu măseaua pt ca am mai citit pe net ca practic durerea de dinte se poate asocia cu apariția sinuzitei sau vice versa și tot asa... P. S, prietena mea mi-a făcut în jur de 4-5 injecții cu voltaren și muscorin și acele 5 zile nu am mai simțit nici o durere nici de urechi nici de ceafa nici de umeri... Cum am terminat injecțiile au început iarăși....
Mulțumesc anticipat celor care au vreo soluție și un eventual diagnostic ca să știu încotro sa o iau și ce sa fac.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere in spatele urechilor la apăsare și undeva la jumătatea cefei spre umeri ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.