Clickmed
programare rapida la medic

Depresie?Anxietate?Atacuri de panica?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Bogdan M. cu 2 ani in urma

Buna seara , am sa incep povestea mea , am locuit in Marea Britanie timp de 5 ani si jumatate , m-am intors la inceputul lui 2020 , pentru sotia mea . Care e medic rezident si e oarecum legata momentan de Romania . M-am mutat in Timisoara , am gasit imediat de munca , doar ca ... a venit pandemia , firma la care lucram , fiind in perioada de proba , cele 90 de zile , mi-au cerut ss fac cerere pentru concediu fara plata sau demisie , am ales demisia fiind convins ca voi gasii altceva ... Am preferat sa muncesc decat sa stau acasa , eram super optimist . Am gasit la o alta firma , careia i-au crescut vanzarile odata cu pandemia ... dupa 2 saptamani acolo , seful mi-a zis ca se renunta la mine , fiind ultimul venit . Vanzarile au scazut brusc si nu aveau nevoie de atatia oameni . Desi , lucram peste medie , asta nu o spun eu , o spunea programul care arata cat a facut fiecare , totul find scant . Am fost demis . Am gasit in alta parte , acolo e vina mea , nu am putut face fata , ac***a un defect la mana stanga , nu o pot rotii , intoarce ... Am plecat si de acolo . Am gasit la o alta firma , unde a fost ok , pana cand au dat faliment iar eu am ramas neplatit pe ultimele 45 zile ... In tot acest timp , eu am inceput sa fiu din ce in ce mai nervos , mai agitat , sa ma cert cu absolut tooata lumea care avea o alta parere decat mine , sa nu dorm noptile , sa plang la orice emotie ... Apoi a fost si mai rau , am inceput sa tremur , sa transpir la cea mai mica neintelegere . Nu imi mai pot exprima punctul de vedere , tip si vorbesc murdar ... desii pot purta o discutie civilizata , cand devin agitat nu ma mai pot controla , emotiile ma coplesesc si practic ma transform . Am spart tv-ul , m-am certat cu unele rude9, m-am certat cu cumnatul meu , ma cert in trafic , ma cert pe net ... cum vad ceva care nu imi convine , imediat ma aprind si nu ma pot stapanii ... am incercat psiholog , care si el normal , ma enervat ... deci psihologul nu merge ... iar la psihiatru nu as merge , pentru ca locul in care imi doresc sa lucrez , cere aviz psihologic si asta mi-ar inchide practic usa la locul in care ma vad angajat , deja fiind inscris la concurs , asteptand testul psiohologic , unde e necesar si obligatoriu sa nu fiu consultat , sa iau tratament medicamentos sau orice are legatura cu psihiatria ... ce sa fac? Ce solutie , fie ea si din popor , sa gasesc ? Va rog

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Depresie?Anxietate?Atacuri de panica?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 2 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Depresia---tristetea-patologica/depresia_89

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.