Clickmed
programare rapida la medic

Trombofilia și sarcina? Ovodonare?

Sarcina
Intrebare postata de Geo.3982 cu 2 ani in urma

Acum ceva timp am fost depistată cu trombofilie, dar nu prea mi-am făcut griji și nici nu m-am gândit la lucrul ăsta când mi-am făcut planuri pentru un bebe. Mama mea a avut și ea trombofilie, dar chiar și așa, m-a avut fără probleme. Până acum cinci ani. După multe încercări și iluzii, am reușit să rămân însărcinată, dar în săptămâna 36 am pierdut fetița. Mi s-a spus că a avut loc un infarct placentar masiv și că bebelușul a murit din cauza lipsei de sânge. Încă nu înțeleg de ce și multă vreme nu am putut accepta acest lucru, dar cu fiecare an care trece îmi dau seama că este din ce în ce mai greu să rămân însărcinată. Văd că bebelușul nu mai vrea să vină în mod natural. Mă gândeam la donarea de ovule de la o bancă specializată în domeniu ca soluție. Partenerul meu nu mai are nicio speranță și nu are încredere în ovodonare, dar ar fi ultima încercare pe care aș fi dispusă să o fac. Eu locuiesc în Iași. Cunoașteți vreo clinică ce lucrează cu băncile de ovule care m-ar putea ajuta în acest caz? Aș dori să fac o programare la un medic pentru a vedea dacă aș putea să-l conving pe partenerul meu să mai încerce încă o dată. Orice opinie mi-ar prinde bine în acest moment. Sper să mă poată ajuta cineva. Mulțumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Trombofilia și sarcina? Ovodonare?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

FloryTu86 (acum 2 ani)

Hello! Vreau să vă spun despre marea mea îngrijorare dintotdeauna, am 35 de ani și am făcut deja 3 fertilizări in vitro, toate eșuate. Partenerul meu și cu mine încercăm să nu renunțăm, așa că am decis să optăm pentru donarea de ovocite. Am fost la mai multe clinici pentru informații, până am găsit clinica Ominiclinic. Am început cu testele și acum mi-au spus că nu există donatoare locale, însă lucrează cu o clinică din străinătate, care are propria bancă de ovule. De aici încolo devine interesant, pentru că în funcție de preferințele mele fenotipice (culoarea părului, grupa sanguină identică cu a mea și a partenerului meu) am găsit donatoarea ideală! Preocuparea noastră a fost ca ea să nu arate ca noi.... Clinica efectuează întregul proces cu banca foarte rapid!
Spre deosebire de multe clinici, noutatea aici a fost că ovulele donatoarei au fost vitrificate, așa că nu a trebuit să așteptăm nimic..... Din fecundarea a 8 ovule, au fost prelevate 5 și mi-au fost transferate 2 blastociste de bună calitate. Și iată că unul dintre ele s-a dovedit a fi micuța mea care este pe drum, sunt însărcinată în 36 de săptămâni! Sunt foarte fericită și vă recomand, dacă vreți să vă împliniți visul, să contactați clinica pentru mai multe informații... Știu că procesul este complicat, dar ei vă vor ajuta foarte mult.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FloryTu86
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FloryTu86
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Geo.3982 (acum 2 ani)

Buna Flory! Nici nu stii cat ma bucur pentru voi! :) Ominiclinic zici... cred ca am sa ma duc sa vad cu ce m-ar putea ajuta. O sa fac o programare si doamne-ajuta. Din cate povestesti, e clinica buna. Intr-adevar e o decizie foarte importanta pentru noi, de aceea am cerut si sfatul vostru aici. Iti multumesc mult pentru povestea minunata si pentru sfat. Am sa te tin la curent cu toate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Geo.3982
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Geo.3982
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.