Clickmed
programare rapida la medic

Sunt și trista si fericita ?

Sarcina
Intrebare postata de TUDOSE AIDA ȘTEFANIA cu 2 ani in urma

Buna tuturor! Nu știu ce se întâmpla cu mine imi vine sa ma dau cu capu de perete ca sa imi revin . Am o relație de 8 ani si luna trecută ne-am căsătorit .. la început amundoi am vrut un bebe si am zis ca in luna de miere ne apucam de treaba , si așa a fost soțul meu și-a dat drumul in mn prima zi am fost fericita dar acuma sunt trista nu vreau sa ramin însărcinată mise schimba stările de ex dimineața sunt ok seara trista ca ma gindesc ca ne-am grăbit dar pe o parte sunt si fericita . Încă nu am rămas însărcinat ca sa întâmplat acuma 4 zile . Soțul meu abea aștepta ca sa vadă rezulatatul ca sa devină tătic mia zis dacă ramin gravida o sa stau ca o printeasa toate poftele o sa imi facă ii văd fericirea pe chip eu nu vreau sa il dezamăgesc sa ii zic ca nu vreau . Cum V-am zis nici eu nu știu ce vreau . După 3 zile am făcut testul a ieșit o linie si a doua se vedea foarte putin stearsā am făcut testul prea devreme in 3 zile trebuie sa imi ciclu dacă văd întârziere după sa fac testul ? Eu nu știu ce sa fac cu stările mele imi vine sa pling cum sa fiu linistita , nu pot sa zic ca avem o virsta mică , eu abea am făcut 27 el 29 .. a mai avut cineva stările astea ?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sunt și trista si fericita ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 2 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa mergeti la un control medical. Articol de interes: https://sfatulmedicului.ro/Psihologie-si-psihoterapie/cum-sa-depasiti-mai-usor-momentele-de-tristete_13309

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.