Clickmed
programare rapida la medic

Eu sunt problema sau el?

Psihologia cuplului
Intrebare postata de cu 3 ani in urma

Buna ziua! Suntem un cuplu de doar un an si ceva si de un an stam împreună. In ultimul timp insa el tot imi reproseaza ca vorbesc prea mult. Nu pot spune nimic ca zbiara la mine sa tac. Daca ii raspuns isi da palme si face ca un copil, ca ii stresat
La final de fiecare data isi cere scuze el dar in sictir ca si cum hai termina o data. El intotdeauna trebuie sa aiba dreptate. Ma aduce in pragul in care plang zilnic si am ajuns sa cred ca eu sunt problema poate. Ajunge sa rada de mine ca plang si ma face copil, numa in gluma ma ia. Vorbesc prea mult, sunt agasanta, ar trebui sa tac. Nu stiu ce sa fac pentru ca simt ca ma dilesc la cap si ma simt tot eu vinovata. Il iubesc si nu vreau sa ne despartim, dar ne certam zilnic, eu nu l-am controlat si nu i-am impus nimic niciodată, dar el nu e mulțumit. Nici sa plang nu ma lasa, ca imi spune sa tac ca fac galagie. A strigat pe strada la mine in ultimul hal de fata cu toti sa tac. Nu stiu ce ii cu el. Si nu stiu ce sa fac. Nu pot sa imi imaginez viata fara el, dar am ajuns sa am numa ganduri negre. Violent nu a fost cu mine niciodată, nici vorba sa ma loveasca, muncitor este, dar m-am saturat sa tot zbiere la mine pe tema asta. Nu pot nici sa tac toata ziua sunt un om si eu. Nu animal.
Vreau sa stiu ce pot sa fac pentru a gasi o cale de mijloc. Sau daca este normal sa faca el asa. Ideea este ca intotdeauna am vrut sa pot purta o conversație fara sa ne certam. Striga la mine ca pot sa plec ca asta a fost planul meu de la inceput sa il las, si dupa cand vrrau sa plec trage de mine ca hai sa terminam cu astea, sa termin eu cu ale mele, ca sunt doar eu stresata si ca trece. Dar deja este prea mult. Ce sa fac? As scrie mai mult dar nu are rost, cam asta este situatia in mare.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eu sunt problema sau el?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Admin SfatulMedicului (acum 3 ani)

Buna ziua,
Pentru a putea primi un raspuns adecvat va recomandam sa contactati medicul. Articol de interes: //sfatulmedicului.ro/Psihologia-cuplului/cele-5-stadii-ale-relatiei-de-cuplu-in-ce-etapa-va-aflatii_17929

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Admin SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Admin SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.